Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 4445 / 708 / 2117
Twoje konto -> profil -> kliknij strzałkę obok nazwy profil -> ustawienia konta.
Tam podajesz i podmieniasz stare, na nowe. Również hasło, jeżeli zachodzi taka potrzeba.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 177 / 26 / 0
Prosiłbym o aktywację konta serotoninowy.
Przedstawienie musi trwać.
  • 6221 / 444 / 12
Zrobione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1 / / 0
Hej, mam takie pytanko odnośnie ograniczenia nowych kont.

Edytowałem swój już wcześniej zaakceptowany post przez moderatora i teraz znowu oczekuje na akceptację - co jest oczywiste - viewtopic.php?p=3870393#p3870393

Ale zauważyłem też, że po tej edycji wcięło mi dostęp do czatu + jak wchodzę w swój profil to licznik postów pokazuje 0. A z tego co rozumiem powinno pokazywać w tej chwili 1 bo tyle postów jest zaakceptowanych w dziale, który się podlicza do puli wiadomości.

Wygląda na to, że dopiero moja druga wiadomość została wliczona do puli, a że ją edytowałem to licznik z powrotem spadł na 0 do czasu ponownej akceptacji.
Ostatnio zmieniony 10 marca 2026 przez celeb17, łącznie zmieniany 3 razy.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć

Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.