Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 75 / 2 / 0
YO. Jak to z wami zwykle bywa? Ładujecie wszystko, czy staracie się odłożyć "rozruchową" na następny dzień. Pomijam kwestie zjazdów itd. od tego są benzo i alko.
W klubie tym jak w escape roomie
Im wiem więcej tym mniej mówię
  • 1380 / 354 / 13
Z amfetaminą może by to miało jakiś cel - z ketonami sie nie da i jest to bez sensu
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1966 / 257 / 0
Im dużej rozłożony ciąg tym gorzej dla organizmu.
  • 433 / 36 / 0
Jak masz tylko rozruchową mieć to lepiej ją skończyć od razu ze wszystkim i nie zostawiać.
Gorsze są dylematy nad ranem, kiedy na dziś zostało za dużo , ale jak się zostawi to na jutro będzie za mało :D
  • 2 / / 0
Ja nie mogę zasnąć jak nie dojem. Kilka razy udało się zostawić trochę na drugi dzień, ale wtedy ciśnienie większe niż jakby nie zostało nic.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace

Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.