Negatywne konsekwencje przyjmowania fitokannabinoidów i sposoby im przeciwdziałania.
ODPOWIEDZ
  • 110 / 1 / 0
Wincent pisze:
No bez przesady innym kobiety jeżdzą do AŚ i wsyłają rakiety to dla niej taka tragedia że nie przyszedłem bo byłem spalony? To się mogła domyśleć że się zjarałem i być spokojna że nie szaleje nie rozrabiam. Bez kurwa przesady. %-D
No jasne, ale każda kobieta ma swoją granicę i punkt zapalny.
Ja osobiście nie lubię, gdy ktoś mnie olewa, z jakiegokolwiek powodu, także ten %-D
Zdarzyło mi się spalić albo zapić i nie być w formie na tyle, by się z kimś spotkać, ale zawsze z szacunku do innej osoby pisałam tego smsa, że nie dam rady.
  • 2714 / 512 / 0
Ja także nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Mogę być spizgany jak świnia, ale muszę dać chociaż jakiś znak, że nie dam rady dotrzeć.

No chyba, że obiecałem. Wtedy to nawet gdybym był na kwasie musiałbym iść :finger:
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 825 / 14 / 0
Na twoim miejscu zacząłbym palić dyskretnie, żeby ona nie wiedziała i w ogóle nie ruszać tego tematu z nią i kimś kto zajebałby Ciebie z ucha do niej. To są małe kłamstewka, tymbardziej bo nic nie zawalasz.
Również musiałem się kitrać przy 2 paniach.
Jedna miałA starego alkoholika a wój poszedł w piach po 30. przez picie i dla niej moja trawa do tego samego by doprowadziła tj. do patologii, rozbicia, cmentarza. I ona się tego bała ni chuj nie przetłumaczyłem.
  • 1073 / 123 / 3
No jasne, ale każda kobieta ma swoją granicę i punkt zapalny.
Ja osobiście nie lubię, gdy ktoś mnie olewa, z jakiegokolwiek powodu, także ten
Mi chodziło raczej że w stosunku do drobnych wybryków niektórych te reakcje są gwałtowne w chuj a w stosunku do większych wybryków niektórych. To ta niewspółmierność mnie wkurwia. <Ma sens co napisałem?>
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.