ODPOWIEDZ
  • 105 / 2 / 0
Mam 18 lat i mały problem z dojściem.Przy partnerce nie mam najmniejszego problemu z erekcją ,pojawia się nawet kiedy leżymy ,czy siedzimy obok siebie.
Problem za to jest w tym ,że nie mogę dojść z jej pomocą.Próbowała ręką i ustami (tutaj liczyłem że będzie super ,ale prawie nic nie czułem)...za to kiedy robie to przy niej samodzielnie dochodzę szybko.

Z tego co wyczytałem w necie problem mógł wziąć się ze zbyt częstej masturbacji(zazwyczaj szybko i mocno)Do niedawna robiłem to nawet 2-3 razy dziennie (teraz stop od miesiąca)
Wiecie co może tu pomóc oprócz zaprzestania masturbacji? To troche irytujące zarówno dla mnie jak i dla niej :wall:
  • 4807 / 267 / 0
Można pomyśleć o wizycie u seksuologa, ale na zdrowy rozum wystarczy przestać marszczyć freda i poczekać na efekty. Tutaj cudów nie ma, przyzwyczaiłeś mózg do konkretnego rodzaju doznań i jest jak jest.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 105 / 2 / 0
Szkoda ,że w dzieciństwie straszono mnie raczej owłosionymi dłońmi...

Co do abstynencji to od prawie miesiąca sam sie nie bawię.Jest cokolwiek więcej co mogę zrobić w tym kierunku (oprócz pójścia do seksuologa)?Miał ktoś podobny problem?
  • 4807 / 267 / 0
Jako że seks tkwi w psychice możesz się zgłosić na psychoterapię, ale problem sam się rozwiąże z czasem IMHO o ile będziesz rozsądny.
  • 105 / 2 / 0
Dodam tylko ,że nie jestem rozkojarzony nie myśle o żadnych nieprzyjemnych rzeczach i raczej nie mam żadnych problemów w psychice(przynajmniej jeśli chodzi o seks) ,oboje uwielbiamy sie pieścić i nie mamy żadnych kompleksów.

Jestem podniecony i nie mam żadnych problemów z erekcją.Wygląda to tak jakby po prostu penis był mało czuły...
  • 4807 / 267 / 0
Sam sobie zaprzeczasz, niby przyrodzenie mało czułe ale ręcznie szybko dochodzisz tak? Czytałem o niejednym przypadku gdy to nie penis był mało czuły tylko doznania z penetracji waginy były za słabe.

W mojej opinii musisz się przestawić i pewnie trochę to zajmie. To że nie jesteś zamotany psychicznie to spoko, ale nie w tym sens.

Skoro już się rozbijasz po forach to ogarnij jakieś o masturbacji i seksie. Temat jest bardzo bogaty.
  • 105 / 2 / 0
Tak ,tylko że ręcznie robie to znacznie mocniej i szybciej od partnerki.Masz racje rozbijanie sie z takimi tematami na hypku jest dziwne :D
  • 906 / 36 / 0
Jeśli masz wyrozumiała partnerkę to po prostu ćwicz, trening czyni mistrza. Choć masturbacja sama w sobie chyba nie jest taka zła, problem tkwi ze robisz to pewnie bardzo szybko, ręka chodzi jak na sprezynie co przy stosunku jest trudne, w dodatku inny nacisk, no i oczywiście brak posuwistych ruchów biodrami. A co by było w przypadku gdyby szybkość podczas stosunku dostosować do masturbacji, i ruchy ręką zastąpić ruchami bioder, tak jakbyś wchodził w rękę. Tylko gdybam, najlepsza by była wizyta u seksuologa, no i praktyka, praktyka :) powodzenia.
297 dni czystości (05.01)
  • 506 / 109 / 0
IMO sam sobie odpowiedziałeś. masturbując się wykonujesz mocniejsze, szybsze ruchy, im częściej to robisz tym bardziej się przyzwyczaiłeś. dziewczyna nie ma opcji zrobić tego w tak intensywny sposób ustami, czy podczas penetracji, pewnie gdyby ręką spróbowała robić to tak samo jak Ty, to pewnie doszedłbyś bez problemu. przestań się masturbować, daj trochę czasu i problem powinien sam się rozwiązać ;)
  • 105 / 2 / 0
Dzięki za odpowiedź ,ogólnie ponoć jest to odwracalnie i to całkiem szybko.
Na polskich forach nie znalazłem wiele za to po wpisaniu w duckduckgo "low sensivity penis" można znaleźć sporo informacji na ten temat (może sie komuś przyda :) )
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".