Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
w sensie zjeba tutaj chodziło mi o fizycznie bóle odstawienia fizycznie uzależniających rzeczy, z euforią to może jakoś minimalnie, po prostu jak się czuję fizycznie lepiej to samo z siebie poprawia humor mocno
  • 87 / 3 / 0
co wy tam gadacie
podwójne widzenie jak mutant i brak zdolności do zginania kolan przy chodzeniu jak RoboCop to atuty pregabaliny
:tabletki: + :wino: = %-D
  • 2198 / 715 / 0
No jak ktoś desperacko wpierdala gram czy dwa to tak. Na normalnych dawkach terapeutycznych takich efektów nie ma. Szkoda że to kolejny lek który zaraz zacznie być flagowany jak benzo bo naprawdę bywa pomocny czy na lęki czy na skręta po opio czy do wzmocnienia benzo. Wszystko zjebią jeżdżąc na te oiomy po przedawkowaniach, amatorzy.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 2877 / 266 / 0
ja max 150 zdzierżę, jak pisałęm od 300mg (są chyba nawet kapsułki 450? faza jest już dla mnie pojebana, jakieś odrealnienia, dziwne widzenie jakby mi lekko obraz latał czy coś, chuj wie jak to określić. najlepiej to bym chciał 75tki, ale nie mam dostępu. a weź się pierdol z dzieleniem kapsułek

^o jakim wzmocnieniu benzo mówisz?
  • 87 / 3 / 0
no pregaba wzmacnia benzo
a co do widzenia to super jest to klatkowanie jak w starych filmach, że tak w dół wszystko spada
nie podoba ci się to odrealnienie?
  • 2877 / 266 / 0
w ogóle, a ogólnie lubię wszystkie narkotyki XD oczywiście te porządne, ale czy to stimy, sajko, gabo-oracze, opio, dyso, to pregaba mnie wkurwia i jem tylko właśnie w celach leczniczych, co i tak czasem mnie poklepie jak akurat 300mg tylko pregabę, po 150mg jest jeszcze znośnie, ale czasem jeszcze słabo zalecza zdychanie
  • 9 / 3 / 0
Faza po większych dawkach pregabaliny, u mnie od 600mg jest specyficzna bardzo, jako nowe doświadczenie - tak, jako stały narkotyk - nie polecam. Ten lek jest dobry w dawkach terapeutycznych brany codziennie albo do wzmocnienia benzo, przy zjazdach też pomaga.
  • 2198 / 715 / 0
Chyba co 3 posty o tym ktoś pisze. Po predze ci więcej wody się zatrzymuje w organizmie, dla niektórych efektem tego może być bardzo duża różnica w wadze i wyglądzie. W normalnych warunkach jakaś sauna by pomogła może, teraz to zostaje lekka modyfikacja odżywiania, treningów czy włączenie jakichś suplementów które się zajmują tym problemem. Albo po prostu to zaakceptować i się przemęczyć jeżeli lek pomaga. Po odstawieniu szybko wszystko wraca do normy.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 87 / 3 / 0
17 kwietnia 2020Wujaszekwowo pisze:
Czy jest tutaj ktoś z was komu brzuch się zrobił wzdęty przez Prege? Jeśli tak, to czy to minęło? Zaraz ochujam kurwa. Biorę lek od 2 tygodni. Ważyłem 95 kg, terz mam wagę 100 i nie ma chuja, żebym przytył plus trzymam się diety i ćwiczę. JA PIERDOLĘ, pierwszy lek, który mi pomaga i takie chujostwo KURWA.
już pisałem tobie lub komuś innemu, że tak miałem, wystarczy cofnąć trochę stron i poczytać
  • 1305 / 162 / 0
Do osob ktore puchna i maja zwiekszone laknienie

Jakie dawki bierzecie ? Regularnie?
Uwaga! Użytkownik Anabolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.