Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1182 / 43
Ja przed chwilą wciągnąłem nosem 300mg.
Jeszcze większy chill, aż senny się zrobiłem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1008 / 203 / 2
Też kiedyś wciągałem, ale dla mnie to nieopłacalne, działa krótko i tolerka bardzo szybko rośnie.
Najlepiej toleruję pregabalinę jak jem normalnie całe kapsułki po posiłku. Długo się lądują, ale też dłużej działają.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1053 / 75 / 0
21 stycznia 2019UJebany pisze:
Zgadzam się co do pregabaliny, podbija działanie benzodiazepin i można o tym leku powiedzieć, ze to takie ``demo`` benzo.
Ja osobiście się z tym stwierdzeniem nie zgadzam. Pregabalina działa inaczej niż benzodiazepiny, mimo że również ma działanie przeciwlękowe, miorelaksacyjne i nasenne (w większych dawkach).
W przeciwieństwie do benzo nie zaburza pamięci, nie generuje tak hardkorowych skrętów i moim zdaniem potrafi wywołać większą euforię (jeśli przyjmiemy, że benzo też potrafią być w jakimś stopniu euforyczne). Zdecydowanie lepiej radzi sobie z każdym rodzajem skręta, czy to odstawienie opioidów, czy benzo, czy alkoholu. W niektórych przypadkach potrafi zaniwelować go w tak znacznym stopniu, że przestajemy nieustannie cierpieć i z powrotem nadajemy sie do zycia. Działa zajebiście długo, dzięki czemu ja np. odstawiałem na tym oksykodon praktycznie bezboleśnie wrzucając 2x dziennie dawkę 300mg.
No a poza tym nie da się kurwa ukryć, że idzie się tym naćpać :P 450mg w moim przypadku generuje euforię, mega chęć do działania i interakcji z ludźmi oraz przyjemne jak dla mnie odrealnienie. Zjedzona działa ciut inaczej niż wciągnięta - dłużej, bardziej uspokajająco i chyba ciut słabiej.
W każdym razie - zajebista substancja. Wielokrotnie można powiedzieć, że uratowała mi życie, a poza tym zapewniła sporo rozrywki ^^. Określenie "wersja demo benzo" moim zdaniem uwłacza pregabalinie. Polecanko.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 384 / 28 / 0
Miałem odstawiać to opio.Szedłem z maku na to 600mg kody.Tyle że narazie wpieprzyłem pół blistra pregaby do kody bo faktycznie zajebiście się komponują.Od dzisiaj z rana nie wziąłem kody,tylko 150mg pregaby,alprę i sertę.Już się skręt rozkręca i pewnie znowu polegne.Oby nie.Mam jeszcze takie pytanie jak przerobie 2 paczki pregabaliny 75mg w powiedzmy 2 tyg to dorobię się po tym jakiegos skręta?Benzo w razie W to zamaskują?Mam wizyte u lekarza za miesiac i mi jej nie starczy do wizyty bo biorę jej 300 na dobę a mialem 150 heh.Wczoraj poszlo wsumie 600pregi do kody i bylo ok.Sory za chaotycznosc,ale opio skręt mi już miesza.
  • 23 / 1 / 0
W bardzo wysokich dawkach działało na mnie jak klonazepam. Próbowałem kilka razy.
Uwaga! Użytkownik IgotU nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 341 / 55 / 0
a ja to zarlam, dowiaduje sie ze sniffa mozna... eh kopalnia wiedzy... :) euforia po preee? zjadlam 4x75 plus jedna w nos euforii nie ma :/ moze miks z klonem - bedzie cos z tego? jestem po dawce podtrzymujacej majki... czysta ;)

// dobra weszlo... ja pierdole, chyba to biednym oddam, czuje sie jak po mefedronie z klonem %-D, szczeka mi lata i zamula jednoczesnie. WTF
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 384 / 28 / 0
Mija u mnie 16 godzina od ostatniej dawki kody i jak narazie tylko delikatne objawy skręta.Wrzucilem już dzisiaj 300mg pregabaliny,alprę,rolkę i sertalinę.Daj boże żeby ta prega pomogła i jutro nie obudzę się na full skręcie,ale zazwyczaj rano juz zdychałem,a jak narazie nie jest źle.Zobaczymy.
  • 3406 / 534 / 0
A jakie miałeś dawki kody w ciągu ?
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2198 / 715 / 0
Pregabalina pomaga, w takim kombo powinno psychicznie być znośnie. Jak masz możliwości finansowe to dorzuć jeszcze coś przeciwbólowego i loperamid, przeżyjesz jakoś.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 384 / 28 / 0
Leciało teraz 600kody,wcześniej mak.Ciąg już taki 3 letni.Prób odstawki było już wiele max wytrzymywałem tydzień.Teraz tak przez poł roku 1 dniowe przerwy może z dwie heh.Do tego czasami oxy.Co skręt to coraz gorsze objawy wiadomo.Narazie jeszcze nie ma biegunki jakims cudem.Z pregabaliną jeszcze nie próbowałem odstawiac.Szczypią mnie po niej oczy ogolnie.Laremid jakos mi nie pomaga.Chyba ze przy tylu probach odstawki wyrobilem sobie na niego jakas tolerke heh.Skrecik sie rozkreca,ale bez dramatu.Jutro się okaże co ta prega jest warta.Czuć po niej taki fajny plusz.Z opio to już w ogódle bajka.No,ale już o tym nie myślę.Ah te opio jebane...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.