Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1277 / 129 / 0
Panowie czy pregabalina obniża wam libido czy jest w tym wzglęnie obojętne do sfery seksualnej?
  • 267 / 19 / 0
Benzo obniża za to zawyża bajere. Pregabaliny nie biorę codziennie raczej co 3 dzień, bo nie lubię stanu pod jej wpływem i szybko leci tolerancja piorunująco szybko. Ja ją biorę na stabilizację po śmiesznej kodeince kinderćpunce która nikogo nie wjebuje... Z tego co pamiętam jak jeszcze byłem koniobijcem (shame) to ćwiczyłem biceps pod wpływem pregabaliny także o ile dobrze pamiętam nie obniżała..chyba.
  • 50 / 1 / 0
Dziś mój psych dorzucił do sertraliny (50 mg) i bupropionu (150mg), które biorę miesiąc właśnie pregabalinę. zaczynam od dawki 75mg x2 1-0-1. Bierzecie to podobnie? czy mogę przerzucić się na 150 mg 1-0-0? Co o tym sądzicie?
  • 205 / 10 / 0
Łączył prege ktoś z dziurawcem ? Chce odstawić ssri bo zle sie po tym czuje i zacząć dziurawca brac i nie wiem czy mozna.
  • 578 / 73 / 0
Możesz.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 3454 / 1110 / 0
Ab_synt pisze:
Dziś mój psych dorzucił do sertraliny (50 mg) i bupropionu (150mg), które biorę miesiąc właśnie pregabalinę. zaczynam od dawki 75mg x2 1-0-1. Bierzecie to podobnie? czy mogę przerzucić się na 150 mg 1-0-0? Co o tym sądzicie?
Możesz przerzucić dawkę na rano, będziesz czuł ją wyraźniej, ale popołudniu uświadczysz zejścia, proponowałabym 1-1-0, tak biorę ja.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 50 / 1 / 0
Dzięki #misspill tak dziś uczynię. Od kiedy jesteś na tej dawce? Czytam tu na forum o tym, ze szybko rośnie tolerancja. Nie chce używać jej rekreacyjnie. Sertra i bupro jeszcze się nie rozkręciły (miesiąc) ale to pewnie przez ciąg używania trampka...
  • 377 / 42 / 0

makabaka pisze:
Benzo obniża za to zawyża bajere. Pregabaliny nie biorę codziennie raczej co 3 dzień, bo nie lubię stanu pod jej wpływem i szybko leci tolerancja piorunująco szybko.
Ale prega to nie benzo chybe ze cie zle zrozumialem.
Tak lekko obniza przy dlugim stosowaniu dawki 150+

• 50 / 1 / 0
Biorę 3 dzień pregę 75 mg 1-1-0. Poczułem spory progres ale czy Wy również macie wrażenie ucisku w czaszce? Nie jest to typowy ból głowy ani skok ciśnienia. Wziąłem paracetamol ale nie pomogło.
  • 41 / 4 / 0
Ja od 3 dni biorę 300 mg , ale to co się dzieje w robocie to jest masakra wyruchał bym wszystko co wy gadacie o jakimś libido zaniżonym libido dzisiaj jedną blondynka stawała na śmieci w koszu żeby je sprawować a mam taki fetysz z tym związany musiałem iść do kibla w trybie natychmiastowym . A przed braniem pregby libido miałem 10 razy mniejsze . Czuję się tak że wszystkich bym najebał i gwałcił ich baby
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.