Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
14 lutego 2026mefistofeles85 pisze:Tak, pregabalina uzależnia.07 lutego 2026avonal pisze: Siema, czy samodzielne przyjmowanie pregabaliny ... może doprowadzić mnie do jakichś problemów z odstawianiem?
Poczytaj ten temat ku przestrodze: viewtopic.php?t=68637&hilit=pregabalina ... 5%BCnienie
powinien ktoś się przyglądać tym psychiatrom, ale to że pregabalina przeszła w ogóle to i tak pewnie pomysł jakichś rekinów biznesu z góry, więc pizdens chyba
14 lutego 2026tosieniedzieje pisze: pierwsze dwa dni są najjgorsze po odstawieniiu całości.
Ja po prostu mam swoj sposob autorski. Ładuje 4 dni z rzędu kete, dzięki temu nie czuje zadnego zjazdu po pregabalinie, a na dodatek jestem w pieknych stanach. Ale nie zalecam nikomu
Uwaga lepiej w tym przypadku sprawdzają się małe linki z dorzutką dość częstą 40 minut.
Gwarantuje wam, ze nie poczujecie nawet ze nie wzieliscie pregabaliny.
26 lutego 2026dlaczegojaja pisze:+3g to są dawki dla słoni, ale rozumiem że przy schodzeniu z 4 klonazepamu potrzebowałeś się wspomóc. Chociaż szczerze te 900mg by chyba też sobie poradziło14 lutego 2026tosieniedzieje pisze: pierwsze dwa dni są najjgorsze po odstawieniiu całości.
Ja po prostu mam swoj sposob autorski. Ładuje 4 dni z rzędu kete, dzięki temu nie czuje zadnego zjazdu po pregabalinie, a na dodatek jestem w pieknych stanach. Ale nie zalecam nikomu
Uwaga lepiej w tym przypadku sprawdzają się małe linki z dorzutką dość częstą 40 minut.
Gwarantuje wam, ze nie poczujecie nawet ze nie wzieliscie pregabaliny.Też kiedyś potrafilem 1.5-2g na dobę wrzuciċ, jednak to byly pojedyńcze wyskoki nigdy ciągi. Ciekawe też ocenienie odstawki tego leku leku na gorszą od klonazepamu. To pokazuje z czym ma się do czynienia. A dawki powyżej 900 mg są już okrutnie toksyczne dla ciała (kardio, hepatoksyczne). Zszedłeś coś tego dawkowania ??
Cały czas dawki 900-1200.
Myślę, że przesadzasz z tym 'okrutnie toksyczne'
Są gorsze rzeczy
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.