Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Po 100 mg Preato można pić? XD Jedno piwo prawie mnie z nóg zwaliło, teraz piję 5 ale zaczynam mieć ataki paniki.
  • 65 / 24 / 0
100 mg pregabaliny nawet dla osoby bez tolerancji to mało, jedynie podnosi nastrój. Można pić, tylko lepiej nie dorzucać.

Masz po 5 piwach i 100 pregabaliny ataki paniki? Nie wygląda to najlepiej; jest to dla mnie zastanawiające.

Co do mixów - dla mnie benzo z pregą zbija pregabalinową euforię i wprowadza zamułę. U mnie prega tylko solo. Z alkoholem nie mieszam bo od alkoholu trzymam się z daleka.

Miało być solo…Wczoraj dostałem parę blistrów pregi, to dowaliłem do 375mg pregi fenka zanim się rozkręciła na maxa po 4 h. Nie mogę się zwlec z wyra. Nastąpiła wyraźna synergia między nimi. A miałem tak nie robić, bo zmarnuję blistry. Przyjąłem sobie plan, jak biorę pregabalinę czy fenibut to solo. Plan poszedł się pieprzyć...

Pozdrawiam wszystkich na pregabalinowej chmurce
  • 70 / 6 / 0
Odstawiam benzo z pregabalina najpierw wypróbowalem potem chwilę się pobawiłem.
A teraz przez tydzień 150_150_000 do tego Propranolon i max 0.25 alpry.
Opadam na spadochronie Pregi z benzo.
  • 28 / / 0
Kurwa pamiętam jak brałem 2100mg-0-2100mg. Całe lato 2022 chodziłem naćpany jak świnia. A jak się tabletki skończyły to czułem się jak 80latek. Generalnie zchodziłem z tego 10 miesięcy. Teraz biorę grzecznie 150-0-150, a jak chcę sobie zarzucić coś na lekką głowę to mam pod ręką benzo.
  • 218 / 68 / 0
Wrzuciłam 450 pregi, dyso, pregabbing i OEVy. Ojejku drogi, nie spodziewałam sie.

Witamina P!

Pozdrawiam cieplutko
lol [*]
  • 218 / 68 / 0
Dam w knajpie zeby OT nie robić
Retrowirus pisze:
Wytrułbym wydusił i wytopił
~vide post w „Zjazdach po pregabalinie”

@Retrowirus ale co byś wytruł wydusił i wytopił? W sensie ludzi, którzy zarzucają >600mg lub dorabiają się skręta od witaminy P? Czy jednak źle rozumiem? A może zajebał i wydusił same objawy gdybyś mógł? %-D

Skąd taka reakcja akurat na wit. P/jej userów?
Spoiler:
Sama brałam „sporawo”, sama doświadczyłam mega skrętów po P., sama przestrzegam przed lekkomyślnym zarzucaniu, ale żeby od razu takiemu zajebać? %-D
Spoiler:
lol [*]
  • 3536 / 577 / 1
Nie chyba źle rozumiesz albo dopisujesz za dużo obrazu którego nie jesteś w stanie bez dodatkowych informacji namalować.

Głupota głupotą, durny ten który zamiast brać zgodnie z zaleceniami lekarza, z 3 00 na dobęv dojechał do 1,2

Jeśli zaś chodzi o trójcicielstwo i topielenictwo (he he) to odstawienie pregi wywołuje u mnie skrajne emocje od agresji i wrzasku do płaczliwości ale na szczęście raz tak tylko miałem, delikatnie bo nie brałem nigdy więcej niż to 300 plus minus 150 na dobę.

Bardziej mnie denerwowały wahania temperaturowe i objawy grypa podobne które mi się kojarzą od razu z opio skrętem.

Stąd też po ostatnim takim przebytym, i to jeszcze w święta z rodziną, pomyślałem sobie o kurwa nie, pierdolę to, w żadnych więcej ciągów na opio .

No i nie mam problemów już od chyba trzech czterech lat z typowymi opio skrętami.

Wszystkie objawy odstawienne wrzuciłbym do wora i wytopił.

Pogarde dla narkomanów No tak już kurczę noszę prawie 10 lat i już się nie pluje że " ja to mam ambitne tylko dyskryminowane zainteresowania i to nie jest tak jak mówicie"

Jak dożyjesz to z wiekiem też ci przyjdzie.

I zdecyduj się w końcu na płeć bo raz piszesz w męskiej a raz w żeńskiej osobie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.