Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Po 100 mg Preato można pić? XD Jedno piwo prawie mnie z nóg zwaliło, teraz piję 5 ale zaczynam mieć ataki paniki.
  • 65 / 24 / 0
100 mg pregabaliny nawet dla osoby bez tolerancji to mało, jedynie podnosi nastrój. Można pić, tylko lepiej nie dorzucać.

Masz po 5 piwach i 100 pregabaliny ataki paniki? Nie wygląda to najlepiej; jest to dla mnie zastanawiające.

Co do mixów - dla mnie benzo z pregą zbija pregabalinową euforię i wprowadza zamułę. U mnie prega tylko solo. Z alkoholem nie mieszam bo od alkoholu trzymam się z daleka.

Miało być solo…Wczoraj dostałem parę blistrów pregi, to dowaliłem do 375mg pregi fenka zanim się rozkręciła na maxa po 4 h. Nie mogę się zwlec z wyra. Nastąpiła wyraźna synergia między nimi. A miałem tak nie robić, bo zmarnuję blistry. Przyjąłem sobie plan, jak biorę pregabalinę czy fenibut to solo. Plan poszedł się pieprzyć...

Pozdrawiam wszystkich na pregabalinowej chmurce
  • 70 / 6 / 0
Odstawiam benzo z pregabalina najpierw wypróbowalem potem chwilę się pobawiłem.
A teraz przez tydzień 150_150_000 do tego Propranolon i max 0.25 alpry.
Opadam na spadochronie Pregi z benzo.
  • 28 / / 0
Kurwa pamiętam jak brałem 2100mg-0-2100mg. Całe lato 2022 chodziłem naćpany jak świnia. A jak się tabletki skończyły to czułem się jak 80latek. Generalnie zchodziłem z tego 10 miesięcy. Teraz biorę grzecznie 150-0-150, a jak chcę sobie zarzucić coś na lekką głowę to mam pod ręką benzo.
  • 218 / 68 / 0
Wrzuciłam 450 pregi, dyso, pregabbing i OEVy. Ojejku drogi, nie spodziewałam sie.

Witamina P!

Pozdrawiam cieplutko
lol [*]
  • 218 / 68 / 0
Dam w knajpie zeby OT nie robić
Retrowirus pisze:
Wytrułbym wydusił i wytopił
~vide post w „Zjazdach po pregabalinie”

@Retrowirus ale co byś wytruł wydusił i wytopił? W sensie ludzi, którzy zarzucają >600mg lub dorabiają się skręta od witaminy P? Czy jednak źle rozumiem? A może zajebał i wydusił same objawy gdybyś mógł? %-D

Skąd taka reakcja akurat na wit. P/jej userów?
Spoiler:
Sama brałam „sporawo”, sama doświadczyłam mega skrętów po P., sama przestrzegam przed lekkomyślnym zarzucaniu, ale żeby od razu takiemu zajebać? %-D
Spoiler:
lol [*]
  • 3536 / 577 / 1
Nie chyba źle rozumiesz albo dopisujesz za dużo obrazu którego nie jesteś w stanie bez dodatkowych informacji namalować.

Głupota głupotą, durny ten który zamiast brać zgodnie z zaleceniami lekarza, z 3 00 na dobęv dojechał do 1,2

Jeśli zaś chodzi o trójcicielstwo i topielenictwo (he he) to odstawienie pregi wywołuje u mnie skrajne emocje od agresji i wrzasku do płaczliwości ale na szczęście raz tak tylko miałem, delikatnie bo nie brałem nigdy więcej niż to 300 plus minus 150 na dobę.

Bardziej mnie denerwowały wahania temperaturowe i objawy grypa podobne które mi się kojarzą od razu z opio skrętem.

Stąd też po ostatnim takim przebytym, i to jeszcze w święta z rodziną, pomyślałem sobie o kurwa nie, pierdolę to, w żadnych więcej ciągów na opio .

No i nie mam problemów już od chyba trzech czterech lat z typowymi opio skrętami.

Wszystkie objawy odstawienne wrzuciłbym do wora i wytopił.

Pogarde dla narkomanów No tak już kurczę noszę prawie 10 lat i już się nie pluje że " ja to mam ambitne tylko dyskryminowane zainteresowania i to nie jest tak jak mówicie"

Jak dożyjesz to z wiekiem też ci przyjdzie.

I zdecyduj się w końcu na płeć bo raz piszesz w męskiej a raz w żeńskiej osobie
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.