Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Po 100 mg Preato można pić? XD Jedno piwo prawie mnie z nóg zwaliło, teraz piję 5 ale zaczynam mieć ataki paniki.
  • 61 / 23 / 0
100 mg pregabaliny nawet dla osoby bez tolerancji to mało, jedynie podnosi nastrój. Można pić, tylko lepiej nie dorzucać.

Masz po 5 piwach i 100 pregabaliny ataki paniki? Nie wygląda to najlepiej; jest to dla mnie zastanawiające.

Co do mixów - dla mnie benzo z pregą zbija pregabalinową euforię i wprowadza zamułę. U mnie prega tylko solo. Z alkoholem nie mieszam bo od alkoholu trzymam się z daleka.

Miało być solo…Wczoraj dostałem parę blistrów pregi, to dowaliłem do 375mg pregi fenka zanim się rozkręciła na maxa po 4 h. Nie mogę się zwlec z wyra. Nastąpiła wyraźna synergia między nimi. A miałem tak nie robić, bo zmarnuję blistry. Przyjąłem sobie plan, jak biorę pregabalinę czy fenibut to solo. Plan poszedł się pieprzyć...

Pozdrawiam wszystkich na pregabalinowej chmurce
  • 62 / 6 / 0
Odstawiam benzo z pregabalina najpierw wypróbowalem potem chwilę się pobawiłem.
A teraz przez tydzień 150_150_000 do tego Propranolon i max 0.25 alpry.
Opadam na spadochronie Pregi z benzo.
  • 28 / / 0
Kurwa pamiętam jak brałem 2100mg-0-2100mg. Całe lato 2022 chodziłem naćpany jak świnia. A jak się tabletki skończyły to czułem się jak 80latek. Generalnie zchodziłem z tego 10 miesięcy. Teraz biorę grzecznie 150-0-150, a jak chcę sobie zarzucić coś na lekką głowę to mam pod ręką benzo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii

Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.

Rewolucja w leczeniu bólu po 20 latach. FDA zatwierdza przełomowy lek

Suzetrygina to pierwszy od ponad 20 lat nowy lek przeciwbólowy, który nie jest opioidem i nie powoduje uzależnienia. To przełom w leczeniu ostrego bólu, dający pacjentom bezpieczniejszą alternatywę w obliczu trwającego kryzysu opioidowego.