Ty sam piszesz, że w ciągu paru godzin zażyłeś łącznie 600mg, nie mając doświadczenia z pregą. Proszę samemu się zastanowić, czy to mądre dawkowanie. Mnie by taka dawka złożyła do snu na półtora dnia.
Co do odstawki zolpi, napisz jakie dawki teraz przyjmujesz na co dzień, bo w końcu nie wiadomo — napisałeś "do" 12 tabsów.
Jeśli dasz znać, to potem bardziej się do sytuacji ustosunkuję.
Fajnie sie pracuje na niej.
Brakuje mi tych początkowych efektów wizualnych, które były jak zaczynałem przygodę z pregabaliną.
nnw / V44
Duszności miewam na wyższych dawkach pregi, niepokoju to nie, ona bardzo fajnie działa uspokajająco.
scalono - detronizator
Ja się 3h męczyłem zanim kareta, dwa razy w życiu wzywałem, raz w 2017 gdy miałem zapaść i mi cały ryj drętwiał, ale pregaba to już przebiła.
scalono - detronizator
Dziś znów ma przechlaniu otworzyłem ampułkę żeby 150mg walnąć i były duszności.zarzuciłem 6 zolpi, moment i było ok. Jakieś tipy ma tę pregę? Mam tego od zajebania i chciałbym to spożytkować
Scalono ~ Atro
Skąd oganeiacie zolpi? Bo czasem jest problem. Prege piszą jak witaminę c
Chętnie poznam opinie
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.