Zablokowany
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KaMiLa_THC »
Wizeush a no faktycznie masz racje bo wlasnie mi sie przypomnialo jak wracalam ost. z imprezy po 3 bykach to na droge wypalilam z kumplem sztuke jak nie wiecej pamietam ze w chuuj tego he i jeszcze na droge dal mi sztuke ktora niestety jakims cudem zgubilam w autobusie.... I tam mialam nie powiem nieciekawe loty.. slyszalam glos kumpeli ktora krzyczy "Kamila wez sie ogarnij co ty odpierdalasz, wez uspokoj sie" itp az chwilami myslalam ze cos ze mna nie tak jest.. lub jak zamknelam oczy slyszalam glos panny co mowi "ale masz zjazd" i potem dmuchala mi do ucha to bylo nie do wytrzymania.. chore loty ktore niezle w bani siedzialy.
Poczuj ten smak fikcji i iluzji wszystko dzieje sie na niby
Choc na chwile zamknij oczy teraz widzisz ta roznice
Tutaj zycie zupelnie inaczej sie toczy
Nie przekroczysz tej granicy wloczac sie za wlasnym cieniem
Kiedy wygladasz za okno mowisz ze to nie twoj swiat to wiezienie
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zibenzen »
Ejjj a pamiętacie jak kiedyś media nagłośniły temat o pigułach gdy po tzw. "UFO" paru ludzi się przekręciło...
O ile mi się wydaje to gadali że po jednej pigułce pierdolneli....
Obcował ktoś kiedyś z tym lipnym towarem ? To prawda że są takie mocne...?

LOVE and PEACE
  • 440 / 4 / 0
Up :
o Ufo juz było ;-)

Tiesto jest taki słaby, prawie tak jak M17 :cheesy:
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KaMiLa_THC »
Zibenzen kumpel mi mowil o tych tapsach i z tego co wiem to nieprawda ze po jednej pigulce pierdolneli tylko pewnie nie wiedzieli jak sie z nimi obchodzic bo one bardzo wolno klepaly wiec ci niecierpliwi dorzucali je sobie a to ze ufo jest mocne to sie przecpali;]
Poczuj ten smak fikcji i iluzji wszystko dzieje sie na niby
Choc na chwile zamknij oczy teraz widzisz ta roznice
Tutaj zycie zupelnie inaczej sie toczy
Nie przekroczysz tej granicy wloczac sie za wlasnym cieniem
Kiedy wygladasz za okno mowisz ze to nie twoj swiat to wiezienie
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
i co naprawde nikt nie jadl ani nie mial do czynnienia z tymi pigulami bialymi DOLARAMI (znak $ wybity) ? :(
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
A czy ktoś napisał, że miał do czynienia?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 74 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cannabisek »
u mnie miechów temu były dropsy z logiem $, tyle że zielone i tak jak 2 zarzuciłem to powiem średniawka, ale to było w listopadzie jakoś :rolleyes:
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 82 / / 0
iksy (X)
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
Zjadlem te pilki, o ktore pytalem w poscie http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 32#p171032 , a oto moja recenzja ;-)
Laduja sie dosc dlugo, bo okolo godziny. Najpierw zjadlem dwie i po jakichs 40 minutach zaczelo mi sie robic goraco. Po kolejnych kilkunastu minutach poczulem lekkie "eye dizzy" (czy jak to sie tam zwie), a pozniej bylo juz tylko lepiej.
Gdy tylko slyszalem muzyke, to musialem sie bawic, nie moglem usiedziec w miejscu, poprostu sie nie dalo :-D Wybralismy sie do klubu na jakies balety i tam zarzucilem jeszcze 3 (w odstepach godzinowych). Kiedy zaladowala sie ta ostatnia stracilem zupelnie orientacje. Czasem nie wiedzialem czy stoje czy leze, ale nadal bylem "lew parkietu" :-D Mialem lekkie haloony, ale przyznac trzeba, ze byly raczej przyjemne :-)
Ogolnie polecam na jakas impreze, czy cos, ale oczywiscie w wiekszej ilosci - wydaje mi sie, ze ponizej 5 nie ma co schodzic. Mozna tez zarzucic kilka i isc na miasto - ciekawe zjeby sa, gadanie o wszystkim i o niczym, czyli ogolnie "pierdolenie bez sensu" :-)
Klepa trzyma przecietnie. Mi zeszla po jakichs 4h od zjedzenia ostatniej pili. Pozniej poszedlem spac spokojnie, nawet sniadanie zjadlem ze smakiem :-p

Edit:
Aha, razem z nimi pojawily sie u mnie tez niebieskie/blekitne rybki. Przyznac trzeba, ze sa slabsze od X-ow. Powiedzmy, ze na 3 zjedzone X-y przypada 5 rybek (wtedy bania jest podobna).

Teraz mam 10szt rozowych mitsubishi, zobaczymy ile sa warte :-)
Gdyby ktos jadl takie img132.imageshack.us/img132/2622/obraz003zu2.jpg to prosze o recenzje :) Jak widac sa lekko rozowawe, ale niektore troche ciemniejsze. No i dosc kruche.
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2007 przez Qkacz, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
dzieki zmor :)
  • 382 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: WuWuA32 »
KaMiLa_THC UFO zawieraly parametoksyamfetamine, wiec dlatego sie ludzie przekrecali (PMA ma bardzo toksyczne i opoznione dzialanie).
Zablokowany
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.