Zablokowany
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Może jakieś zdjecie?
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
pilleater ale u mnie nie ma niebieskich :( :( :( są tylko białe .
  • 425 / 21 / 0
o sercach jeszcze sloweczko-nowy rzut na malopolske.Ja sie tym badziewiem baardzo rzadko bawie..ale, no skusilem sie.Byly urodziny typy mi daja 5 tych serduch.Poczulem sie niepewnie bo to stare narkusy i zajadaja hurtowe ilosci groszkow, tez zjedli 5 a wygladali dosc przerazajaco (cali spoceni,oczy wielkie, szczeka extremum, okoliczne psy baly sie zagryzienia hehe) wzialem wiec 4 i to mi chyba zycie uratowalo.Po 15 min. jak wlazly to sie przerazilem.Ewidentnie przedawkowalem, jak jesc to 3, potem dojadac.No chyba ze ktos lubi jak go faza miazdzy i smiga z odkurzaczem na plerach a ryjem wykreconym jak idz stad i nie wracaj.
Nazwa-serce
Kolor-sniezna biel
Logo-serducho
Miekkie, smak ultra dziwaczny jak to piguly hehe
Podsumowanie- na moje oko MDMA, zawartosc dosc przyzwoita.Jakbym lubil to dziadostwo to bym hurtem wzial.

Nazwa-holka
Logo-NL
Kolor-biale i niebieskie
podsumowanie-sam nie jadlem ale widzialem tych samych typow jak jedli po 10 i wiecej, nie wygladali na spigulonych jakos mocarnie.Takze z daleka od tego gowna
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
pozdro pozdro pileater :D
ja od siebie powiem ze naprawde bylo zajebiście, paw kontrolny na srodku ulicy tez nie był taki zły (moze to dlatego ze przed kółkami wypilem 6 piwek, nie wiem :) ), od tamtej pory bylo tylko lepiej,
musimy to kiedys powtórzyc !!

ps. ciekawe co ze zbyniem, czy wrócił do domu bo na 4 miał robote (jest kierowcą :D )
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Gofel kurwa coście mi zrobili :D cały wczorajszy dzień przespałem. Krzychu miał najlepiej. Wrócił ode mnie z krzyków na chate, a później uderzył do Legnicy... On mnie chyba szybko nie bedzie chciał zobaczyć ;]

Pozdro, spoko ćpuny z Was ;) Wysyłam Ci priv wiadomosc z nr GG........
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 161 / 5 / 0
Wczoraj jadłem białe serduszka i w nich na 100% nie ma MDMA, tylko zamulające MDEA. Zjadłem 2 na raz i wjazd był bardzo ciezki, człowiek jest ocięzały, nie ma mowy o jakimś wyrywaniu z butów, czy coś w tym stylu. Jak już wjazd minął i zeszła bania to wkręca się przyjemna euforia, jednak porywu do tańca nie ma, co jest kolejnym dowodem na to że w tych pigułach nie ma MDMA. Piguły te ogólnie to nie są takie złe i można brać, bo efekt jest na dość satysfakcjonującym poziomie.
  • 38 / / 0
pilleater pisze:
Gofel kurwa coście mi zrobili ]

Pozdro, spoko ćpuny z Was ;) Wysyłam Ci priv wiadomosc z nr GG........

pilleater co Ty nam zrobiłeś ;)

jadł ktoś jeszcze te $ bo ogólnie po ekipie zauważyłem, że strasznie haftogenne są ( na 5 osób nie rzygałem tylko ja i pilleater %-D ) a faza dziiiiwna

ps. pill wysyłam Ci priva
Get up and fight for your rights my brothers
Get up and fight for your rights my sisters
  • 5299 / 104 / 0
Juz lookam na maila...

Co z tego że nie żygałem skoro bolała mnie dupa? Kurwa wiedziałem że 20 to za mało :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
heh ja po trzech godzinach snu musialem póść siostrze pomóc meble przestawiac :D to byl hadkor
ale dalem rade
te żygi nie byly takie zle bo jak sie czlowiek zlamal to bylo po sprawie (spawie) i odrazu o tym zapominał
zresztą my ci nic nie zrobiliśmy bo nikt nie kazał ci jeszc 5 %-D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
jo, ale co ustawialiście się we wrocku? 5 osób z forum?
pzdr
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.