Zablokowany
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Może jakieś zdjecie?
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
pilleater ale u mnie nie ma niebieskich :( :( :( są tylko białe .
  • 425 / 21 / 0
o sercach jeszcze sloweczko-nowy rzut na malopolske.Ja sie tym badziewiem baardzo rzadko bawie..ale, no skusilem sie.Byly urodziny typy mi daja 5 tych serduch.Poczulem sie niepewnie bo to stare narkusy i zajadaja hurtowe ilosci groszkow, tez zjedli 5 a wygladali dosc przerazajaco (cali spoceni,oczy wielkie, szczeka extremum, okoliczne psy baly sie zagryzienia hehe) wzialem wiec 4 i to mi chyba zycie uratowalo.Po 15 min. jak wlazly to sie przerazilem.Ewidentnie przedawkowalem, jak jesc to 3, potem dojadac.No chyba ze ktos lubi jak go faza miazdzy i smiga z odkurzaczem na plerach a ryjem wykreconym jak idz stad i nie wracaj.
Nazwa-serce
Kolor-sniezna biel
Logo-serducho
Miekkie, smak ultra dziwaczny jak to piguly hehe
Podsumowanie- na moje oko MDMA, zawartosc dosc przyzwoita.Jakbym lubil to dziadostwo to bym hurtem wzial.

Nazwa-holka
Logo-NL
Kolor-biale i niebieskie
podsumowanie-sam nie jadlem ale widzialem tych samych typow jak jedli po 10 i wiecej, nie wygladali na spigulonych jakos mocarnie.Takze z daleka od tego gowna
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
pozdro pozdro pileater :D
ja od siebie powiem ze naprawde bylo zajebiście, paw kontrolny na srodku ulicy tez nie był taki zły (moze to dlatego ze przed kółkami wypilem 6 piwek, nie wiem :) ), od tamtej pory bylo tylko lepiej,
musimy to kiedys powtórzyc !!

ps. ciekawe co ze zbyniem, czy wrócił do domu bo na 4 miał robote (jest kierowcą :D )
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Gofel kurwa coście mi zrobili :D cały wczorajszy dzień przespałem. Krzychu miał najlepiej. Wrócił ode mnie z krzyków na chate, a później uderzył do Legnicy... On mnie chyba szybko nie bedzie chciał zobaczyć ;]

Pozdro, spoko ćpuny z Was ;) Wysyłam Ci priv wiadomosc z nr GG........
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 161 / 5 / 0
Wczoraj jadłem białe serduszka i w nich na 100% nie ma MDMA, tylko zamulające MDEA. Zjadłem 2 na raz i wjazd był bardzo ciezki, człowiek jest ocięzały, nie ma mowy o jakimś wyrywaniu z butów, czy coś w tym stylu. Jak już wjazd minął i zeszła bania to wkręca się przyjemna euforia, jednak porywu do tańca nie ma, co jest kolejnym dowodem na to że w tych pigułach nie ma MDMA. Piguły te ogólnie to nie są takie złe i można brać, bo efekt jest na dość satysfakcjonującym poziomie.
  • 38 / / 0
pilleater pisze:
Gofel kurwa coście mi zrobili ]

Pozdro, spoko ćpuny z Was ;) Wysyłam Ci priv wiadomosc z nr GG........

pilleater co Ty nam zrobiłeś ;)

jadł ktoś jeszcze te $ bo ogólnie po ekipie zauważyłem, że strasznie haftogenne są ( na 5 osób nie rzygałem tylko ja i pilleater %-D ) a faza dziiiiwna

ps. pill wysyłam Ci priva
Get up and fight for your rights my brothers
Get up and fight for your rights my sisters
  • 5299 / 104 / 0
Juz lookam na maila...

Co z tego że nie żygałem skoro bolała mnie dupa? Kurwa wiedziałem że 20 to za mało :D
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
heh ja po trzech godzinach snu musialem póść siostrze pomóc meble przestawiac :D to byl hadkor
ale dalem rade
te żygi nie byly takie zle bo jak sie czlowiek zlamal to bylo po sprawie (spawie) i odrazu o tym zapominał
zresztą my ci nic nie zrobiliśmy bo nikt nie kazał ci jeszc 5 %-D
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
jo, ale co ustawialiście się we wrocku? 5 osób z forum?
pzdr
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zablokowany
Newsy
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.