Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Siemanko. Niedługo będę się wybierał do Pragi. Mógłby mi ktoś polecić miejsca, gdzie mogę dostać dobre palenie ? Jak wygląda sytuacja z cenami (czy jak się kupi na przykład sporą ilość 10 g, to wychodzi znacznie taniej niż w Polszy?) ?
  • 181 / 7 / 0
Vaclavskie namesti, wieczorami w chuj czarnuchów, sami Cie znajdą. 250 CZK za gram w detalu, kiedyś pytałem gościa (czecha) o piątkę to mówił, że za 800, ale w końcu nie wziąłem, więc nie wiem czy taka cena jest realnie.
  • 7 / / 0
Siemanko

Z Pragi już wróciłem, więc przyszłym podróżnikom mogę polecić, wspominaną już wcześniej, miejscówkę Chappel Rouge (czy jakoś tak). Pub z fajnym klimatem i dwoma parkietami pod ziemią no i przede wszystkim z wielkim łysym ziomkiem, sprzedającym palenie (w drodze do kibla, ale zazwyczaj siedzi przy stoliku koło baru). Gram sortu kosztuje 250 i choć mam wątpliwości, czy to na pewno jest gram, bo chyba trochę watują, to i tak się opłaca, bo jakość gandy = pierwsza klasa.
  • 39 / 1 / 0
jeeejku gram pierwszorzędnego skuna w Czechach, przynajmniej w miastach przygranicznych w górach izerskich kosztuje 200 KORON, to jest ogólnie przyjęta cena w Czechach (jak u nas przysłowiowe TRZY ZERO tak tam 200 koron :-) ) także nie dajcie się rolować :-)
'Strzeż się tej krainy grzybów,
choć słoneczna kusi łąka-
kto swe kroki tam skieruje
temu jeno płacz, rozłąka.'
  • 189 / / 0
Panowie wybieram sie niebawem na koncert do Pragi wiec bede chcial zrobic tam male zakupy na ten czas i prosze o porady tych co juz tam w miare ogarnieci sa :) bd chcial nabyc MDMA moze koko i piguly jakies.Z tego co tu wyczytalem to najlepsza lokalizacja bedzie w niejakim cross clubie na takie dzialania tak ? bo ktos jeszcze podawal jakas dzielnice w centrum ale przeoczylem nazwe.. :) druga zasada nie kupowac od cyganow tak ? :) jeszcze cos ? :) za kazda wskazowke bede bardzo wdzieczny..
  • 299 / 3 / 0
W reggae barze (http://www.yelp.pl/biz/reggae-lounge-bar-prague) zawsze czai się jakiś murzyn, który goni za 300 koron sztukę. W kiblu za płytkami chowa pakiety, wszystko na legalu. Coś tam sapią, że jarać nie można, ale kilka metrów dalej jest park i można bez problemu zajarać. Sztunia duża i niezła. Polecam DzonLon.
  • 34 / / 0
Orientuje się ktoś, jak obecnie w Pradze sprawa wygląda w temacie ketaminy i H.?
Jakość, cena?
· I'm too sensitive. I need to be slightly numb in order to regain the enthusiasm I once had as a child. ·
Przed uzyciem skonsultuj się z lokalnym ćpunem bądź moderatorem hyperreala, gdyż część leków właściwe stosowanych daje niezapomniane przeżycia
  • 3177 / 369 / 0
Z ketaminą może być ciężko, brałn jest dostępny po ok 1000 koron za gram, jakość różna.
  • 34 / / 0
@Blu, dziękidzięki.
Jeśli jeszcze ktoś ma info o ketaminie, to proszę się nie wstydzić.

PS. PS. to przeczytaj regulamin ;] p@
· I'm too sensitive. I need to be slightly numb in order to regain the enthusiasm I once had as a child. ·
Przed uzyciem skonsultuj się z lokalnym ćpunem bądź moderatorem hyperreala, gdyż część leków właściwe stosowanych daje niezapomniane przeżycia
  • 32 / / 0
potwierdzam murzynów z vaclavske namesti w Pradze, 5 minut pochodzić i łapać kontakt wzrokowy. Sami naganiają :-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nie mógł pogodzić się z rozstaniem, rozsypał "biały proszek" na dachu auta byłej partnerki

36-latek dobijał się w gminie Giby (Podlaskie) do drzwi swojej byłej partnerki. Awanturował się i krzyczał, a na koniec rozsypał na dachu jej samochodu amfetaminę. Został zatrzymany przez policję. Był tak pijany, że nie był w stanie dmuchnąć w alkomat.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.