...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 53 / 6 / 0
a jak zastapic zniewolenie shootow i.v ? Wydaje mi sie ze narkotyk zmienia z kazdym razem dzialanie na nas i odczuwany jest inaczej a uzalezniamy sie od tych calych ceremoni dzielenie kreslenie lykania popijania strzalania pukania. Grzejesz sie na sam widok chociaz nie wiesz czy do konca to jest to. IV ciezko zastapic bo tam efekt jest w kilka sekund wiec prawda szybko wyjdzie na jaw obojetnie czym zastapisz
  • 66 / / 0
Pij sobie ze 2 razy dziennie pokrzywę - usuwa wszelkie toksyny z organizmu!
  • 376 / 6 / 0
Dodatkowo przed snem polecam kurkume (2
1.5 lyzki) z pieprzem (1 lyzeczka) uspokaja... witaminy olimp multi sport niebieko biale... ja sie do detoksu przygotowuje wytrzymuje tydzien m dosc kurea jestem wjebany w gebelsa ostro... Dzis znowu mi sie konczy i planuje odstawke... typ mi wczoraj przyjebal w auto jak dstame hajs z ubezpieczenia to caly hajs wydam na suplementacje jebac uzywki.
.
Uwaga! Użytkownik dinarius nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Dzięki za rady, mniej więcej już tak jadę z tym, jest dobrze na ten moment, co prawda od miesiąca głównie w chacie siedzę ale wyjście z niej już nie nastręcza takich problemów ;) Aktualnie stosuję pokrzywę (kos74 potwierdzam bardzo fajna, w domu od dawna stosujemy, ojciec sam zrywa), ostropest, magnez, multiwitamine, tyrozyne i tryptofan. W czwartek 19 (równy miesiąc abstynencji) jadę na wakacje polowac na białe myszki i różowe słonie tudzież ośrodek podejście drugie ;). Tydzień temu miałem jeden dzień z ciśnieniem nie z tej ziemi 6 godziń się biłem żeby nie iść po wódę czekałem tylko na 24 żeby sklepy pozamykali i wylazłem 23:45 xD 3/4 bolsa zakupione stało godzinę, potem otwarte było we łbie sieczka nawet sobie do kieliszka nalałem jeszcze powąchałem ale napiłem się wody xD która smakowała już mi jak ta wóda. jeszcze z pół godziny się biłem i na końcu prawie ze łzami w oczach... wylałem wszystko do zlewu :D pierwszy raz taką walkę z tą swoją główką wygrałem. Polecam po pierwszej panice jak odzyskać wódę z rur pojawia się miłe uczucie xD. Do ośrodka mam fabrycznie zapakowany ostropest i pokrzywę może pozwolą jak nie wróci do domu, na miejscu jeszcze o wit C popytam i starczy w miarę wyszedłem z najgorszego, wątroby prawię jakby nie było, zmierza ku dobremu:)
Dinarius potwierdzam i życzę wytrwałości, warto :).
Uwaga! Użytkownik 160mmHg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 1 / 0
No nie zakończyło się na tym, a to już prawie 8 lat od mojego ostatniego postu. Wiele grup, terapii, zmiany zawodu, ślub, dziecko i maks 6 miesięcy abstynencji. Dziwnie się to dzisiaj czyta po tylu latach. Ćpanie trochę mniej dzikie, bardziej planowane, ale konie wciąż potrafią porwać,w głowie trochę więcej świadomości ale mniej miłości. Stare pytania już nieistotne a na ich miejsce brak nowych, brak chęci i coraz mniej nadziei, nawet złości jakoś mniej bo i na co. Jest jak jest. W biochemicznym statku wciąż przemierzam czas... A może to więzienie? Czy to ja kurs obrałem czy paliwo które wlałem? Jakoś cel podróży uleciał, zapomniałem?! Nie, po prostu zły obrałem... :zombie:
Gdzieś na forum lata temu czytałem zdanie, że od inicjacji z opiatami średnio 8 lat człek żyje, trochę już średnią w górę ciągnę, tylko czy aby na pewno jest się z czego cieszyć... :trucizna:
ODPOWIEDZ
Newsy
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie

Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki

26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.