Ja po pseudo jestem pobudzona, sprawiam wrażenie bardziej energicznej, ale jestem też nerwowa. Znowu po zopiklonie czuje takie sleepy glow jak ktoś to nazwał, taki totalny luz, bycie obok problemów. W zasadzie nie wiem co wybrać
Poradzcie proszę!
Obie propozycje są przesadzone i w ogóle nie dobrane do sytuacji...
"Rutyna to rzecz zgubna "
Choć wszystkie powyższe propozycje są do dupy (podobnie jak pytanie, ale starałem się utrzymać podobny poziom - no offence), to nie jest jakaś mega trudna sytuacja życiowa, aby wspomagać się używkami. Yerby się napij i będzie spoko.
Na stress i pełen luz dobrze radziła sobie alpra ale jest z grupy Benzodiazepin i łatwo się uzależnić także w tym wypadku raczej odpada.
16 września 2024zduszonyszept pisze: Dzięki za rady, ale żadna nietrafiona. Po zopiklonie nie jestem senna tylko pobudzona do działania, a po pseudoefce łatwiej mi się skupić. Melisa to woda.
15 września 2024zduszonyszept pisze:
Ja po pseudo jestem pobudzona, sprawiam wrażenie bardziej energicznej, ale jestem też nerwowa. Znowu po zopiklonie czuje takie sleepy glow jak ktoś to nazwał, taki totalny luz, bycie obok problemów. W zasadzie nie wiem co wybrać
Poradzcie proszę!
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.