Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 13 / 4 / 0
AN, terapia z ogarniętym terapeutą. Z tego co czytam, nie jesteś hardkorowym ćpunem na dnie. Zmień "specjalistę" od uzależnień, jeżeli od razu wpierdala cię do ośrodka. W takich ośrodkach się przekonasz, że tamtejsi pacjenci to nie ludzie co walą trzy kreski w sobotę tylko mają dekady ćpania i chlania za sobą. Polecam udać się na AN, nie zaszkodzi. Zerwij kontakt z dilerami i ćpunami z którymi walisz. Znajdź sobie zajęcie, hobby i normalnych znajomych. Generalnie zmień towarzystwo i środowisko. Pomyśl o maturach, skup się na tym albo przepierdol sobie życie. Mi osobiście pomogły pierwsze dwie opcje. Do ośrodka idź, jeśli jesteś już na dnie. Zaliczyłem również ośrodek i odradzam (może źle trafiłem) ale detoks był przeprowadzony kiepsko, a codziennie ktoś szmuglował jakieś używki na oddział. Tyle warte są ośrodki.
ODPOWIEDZ
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.