ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej, przychodzę do was z pewnym problemem. Po zażyciu strasznie się pocę. Dosłownie nawet jak stoję i nic nie robię. Czy jest jakaś możliwość hamowania tego potu? Jest to dla Mnie mega męczące, bo wychodzę raczej nie często na miasto i jak już wychodzę to chciałabym się fajnie bawić i czuć a przez to, że się pocę czuje się z tym źle, moje włosy wyglądają tragicznie i chodzę co 5 min do toalety, żeby się przetrzeć i przesuszyć włosy. Jest ktoś kto może mi pomoc?
  • 20 / 2 / 0
No dziewczyno nie powiem ci.. Ja sam siedzę ruchy ograniczam do minimum a pocę się jak szczur. Tylko że ja walę koks od piątku. Poszło tego 7 g. A teraz mi si przypomniało na pocenie napar szałwi.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.