Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Więc jeśli ktoś chce sprzedawać krzyże jako dropsy na MDMA, to zły pomysł
panowie jeszcze druga sprawa, kiedys ktos pisal ze mozna zulowi za flaszke powiedziec zeby poszedl do lekarza po bibuly na benzo etc, ale co taki zul musi miec przy sobie zeby go tam wogole chcieli przyjac?
Dla zuli nie sprzedadza a napewno nie najebnaemu na rzekome rozluznienienie miesni, jeszcze bardziej go potarga i padnie.
jak pi3rdoli lekarz (zapewne pediatra) to przytakujesz jojojojojjjoj... ja roznie ile chce tyle biore ale max to 5 mysle ze by dal.
ostatnio 1 paczke alpry 1mg dal i 3 klona.PI3RDOLE ALPRE ZA DROGA KUHWA MAC CO ONI ZROBILI , CHOC FAKTYCZNIE MIALA FAJNIEJSZE DZIALANIE OD KLONOW BO TERAZ JEM klony I JAKOS MALO CZUJE TO CO CZULEM PRZY alprze , WES IDZ PAN W CHVJ Z TAKIM CZYMS :< DOBRA sybstancja, zobaczyli ze jest zbyt to podniesli cene ...... zreszta byla i tak za duuuuzo za duza.
ile tych klonow mozna jesc? bo alpry czulem dokladne dzialanie i wiedzialem ile moge wziasc a teraz ni chvja. ??????? 2 mg x 6 podczas dnia rzucam. na ulotce pisze ze dawka dzienna to max 20mg chyba. Tez pisze ze dawac az do skutku przejscia padaczki wiec luz przedawkowac tego raczej sie nie da
ale dziury po benzo mam. na kaca sa zajebiste. po kawie i po piwku tak pobudzaja ze ludzie dziwnie na mnie sie patrza, ostatnio prawie psa rozdeptalem dla baby tak mnie znosilo z reklamowka w reku no ale chyba to opowiadalem.
Niewazne.wazne to ze zajebiscie CZASEM! pobudza :-) :-) :-) :-)
4xzywiec + klony i czujesz ze zyjesz
Wizyta 100-130zł (sam jest popierdolony,często zmienia ceny ale tylko w tym zakresie...)
klonów - paczek 5, przy czym pyta się czy nie wypisać więcej, chciałem 7 i nie było problemu.
alpry - 120-XXXmg (standardowo pisze 4 paczki po 1mg, ale pyta się czy nie chcesz więcej, jak chcesz to nie robi problemów) w takich specyfikach jakie tam sobie wymyślisz (np. Xanax 2mg, 2 paczki 1mg Afobamu i Xanax SR 2mg), przy czym w moim wypadku SRy pisze wyjątkowo niechętnie, bo "mogę przestać nosić te zwykłe, jak się zdenerwuję to nie będę mógł wziąć większej dawki i skończy się nieprzyjemnie", normalnie ten problem raczej nie występuje.
Tylko przy benzo, jeżeli wyciągniecie te klony/alprę to prosząc o coś nasennego dostajecie lorafen i chuj - to jest jedyne "inne" benzo które wypisze, nie ma chuja żeby dostać relanium, sedam, estazolam, no cokolwiek słabszego,
Neuroleptyki - bez problemu ale tylko te "nowe", starego gówna z masą efektów ubocznych nie.
Antydepresanty - bez problemu, no może z małym (tak serio to łatwiej wyciągnąć alprę i lorafen niż konkretny antydepresant który chcesz), bo trzeba podyskutować trochę (wiedza o lekach wskazana i spokojnie można jej nie ukrywać) szczególnie przy mocnych SSRI i starych lekach.
Leki które są niezbędne do TWOJEGO normalnego funkcjonowania - tramal, przeciwbólowe z kodeiną (te na białą), no te benzosy nieszczęsne (nie podchodzą pod ten punkt, bo już opisałem) i to chyba tyle, więcej "lekowych" uzależnień sobie nie przypominam. - Wypisuje tylko tyle ile potrzebujesz (powiedziałem, że biorę 450mg raz na dwa tygodnie to mam trzy talvosileny forte).
Pierdoły (Diphergan, Tussipect, Nasen i inne tego typu wynalazki zareceptowane chuj wie po co) - bez problemu i ile chcesz. (wiem, że dla niektórych Nasen to nie pierdoła, ale jak się żre klony to staje się pierdołą - tolerancja wbita tak, że nie ma szans na zolpidemowe efekty).
widze ze sa lekarze i lekarze, sa cpuny i cpuny, sa ludzie i ludzie xDDDD
problem dotyczy koleżanki ważnej dla mnie osoby
więc tak ma 25 lat ,Benzo bierze od paru lat , z przerwą o której powiem póżniej ,że bierze Benzo wyszło przez przypadek gdy zobaczyłem saszetkę Afobam ,podobno wcześniej brała znacznie mocniejsze niż Afobam
Jeśli ma to znaczenie to jest przeciwniczką substancji odurzających ,benzo bierze w 100% legalnie w celach leczniczych
Miała przerwę w benzo( nie miała na nie pieniędzy) można było z nią fajnie normalnie porozmawiać miło przy niej się spędzało czas,a gdy już miała pieniądze poszła do lekarza i chyba dostała mocniejsze benzo niż Afobam,ciężko było się z nią ustawić a gdy już spotkaliśmy się,to ciężko było z nią porozmawiać bo była jakby nieobecna zamyślona ,rozkojarzona zupełnie inna niż kiedyś było widać to wyrażnie
i mam dwa pytania
1.Czy to mogą być skutki bezno o problemie którym napisałem wyżej
2.Ważnijszę pytanie czy ,to normalne aby lekarz przypisał/leczył 20-sto -parolatkę benzo,czy musiała mieć jakiś bardzo poważny problem psychiczny coś więcej niż zwykła depresja itd
Pozdrawiam
Niepotrzebnie zakładasz nowy temat. Podczepiłam pod ogólny. leiche
1. Tak
2. Benzo przepisuje się na lęki oraz całą gamę powiązanych zaburzeń w tym depresję. Albo twoja znajoma jest po prosu uzależniona i wyłudza benzosy od lekarza, to się zdarza równie często, tym bardziej że jak piszesz bierze parę lat bez przerwy.
mniej więcej wiem na co się przypisuje benzo
tylko zapytam wprost czy musi być ostro przekręcona aby jej lekarz tyle przypisywał,bo chyba nie zaczyna się leczenia od benzo przy tych dolegliwościach bo tak to by dużo osób to miało przypisane,tylko gdy te dolegliwości są znaczne
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/221176_r2_940.jpg)
Alkohol zabija 82 osoby dziennie. "W Radomiu jest więcej monopolowych niż w całej Szwecji"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.