FajnieJest pisze:i sramy.
Thc jest wydalane w 65% z kałem
ale
jak już zostało zauważone THC gromadzi się w tłuszczach i jedyna opcja na jego pozbycie się jest abstynencja i sport.
Ale jak to zrobić skoro nie od dziś wiadomo że joint i sport to nierozłączna para?:D
hipollek pisze:A podczas spalania tego tłuszczu, 'spalanie' THC... ;)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Ciekawi mnie jedna rzecz jak to jest z prowadzeniem samochodu dzien po paleniu np podczas kontroli lub spowodowania wypadku gdy robia ci test na THC nie jestes upalony a test moze zostac oszukany przez metabolidy??? Oczywiscie chodzi mi o przypadek chronic userow ktorzy maja wysokie stezenie metabolidow THC w organizmie a nie niedzielnych palaczy
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.