Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2179 / 31 / 0
khawaje pisze:
Także efekty 'mulące' po benzo przestałem odczuwać po pierwszych 4 latach ciągu.
hahaha
Hidden Mefedron User
  • 67 / / 0
Co w tym śmiesznego?
.
  • 2179 / 31 / 0
pierwsze 4 lata ciągu
Hidden Mefedron User
  • 67 / / 0
Może źle się wyraziłem. Jem benzo z przepisu lekarza od 6-7 lat. okolo. no i mowie ze po tym czasie minęła zamuła. A efekty rekreacyjne jeszcze wcześniej.
.
  • 2179 / 31 / 0
heh ja nie czuje nawet przy naprawde okazyjnym stosowaniu, po 1 mg alpra nie czuje prawie nic. W ogóle pojęcie euforii czy lepszego samopoczucia po benzo jest mi obce. Zmulają, uspakajają, usypiają owszem ale żebym czuł sie po tym bardziej otwarty na ludzi czy odważny to raczej nie.
Hidden Mefedron User
  • 312 / 2 / 0
Za jakiś czas, być może, zacznę kurację (pod kontrolą lekarską) Midazolem. Ma on działać na mnie wyciszająco, uspokajająco i p/drgawkowo. Niestety się podziało trochę u mnie i taka jest opcja. Więcej nie napiszę.

Czy można to benzo brać w dzień, żeby wyciszyło i uspokoiło a nie wyłącznie nasennie? Bo z tego co wyczytuję to wszędzie jest jako benzo nasenne. Brałam już "nasenne" benzo na uspokojenie w ciągu dnia ale nie wiem czego po tym mogę się - ewentualnie - spodziewać.

Z góry dzięki za odpowiedzi. :cool:

Edit: Acha, tolerka. Działa na mnie odpowiednio np. około 3-5 mg afobamu. Zależy. Nie twierdzę (i stąd zmiana, między innymi) że jest idealnie, ale działa. Zastanawiam się w takim układzie ile Dormicum będę musiała wziąć żeby poczuć.

Edit:27 sie 2010, 14:28
Jest lepiej, sprawa nieaktualna :)

Scalono - Dzielnicowy
  • 342 / / 0
mida jak na sen jest wyjebana tolerke na bezno mam srednio mala , ale po 2 * 7,5 polknientych , zrszta uwazam ze benzo w klame to lipa , albo lykam calosc albo pod jezor choc mida rozpuszcza sie 10 razy wolniej pod jezykiem jak alpra wiec lykam , w kazdym razie zasypiam ululany jak niemowlak albo jak na zejsciu z kody ktora wlasnie odstawiam i wmiare dobrze idzie , w kazdym razie mida na sen jest genialna i nie spi sie zajebanym jak po zolpi , nie odpierdala sie , tylko taki zwykly naturalny regenurujacy sen , polecam :)

e: a ma to jakies zastosowanie rekreacyjne , nie liczac i.v ? i jak sie do tego zabrac?
  • 24 / / 0
mam dwie paki zalakowane midanium 5mg/ml x10. Czy to słynne wejście mogę też odczuć po podaniu doodbytniczym?
tak offtopowo: jako, że mam dostęp do różnych benzo w szkle (głównie rolki i clony), czy warto je w ogóle ładować per rectum? tzn czy jest różnica ZNACZĄCA niż przy jej wypiciu (tak, wiem, są szkodliwe dla żołądka)

Tak poza tym wypadałoby się w końcu przywitać - cześć ,jestem Pisak z Warszawy
  • 145 / 2 / 0
Mida iv działa podobno bardzo zajebiście, czy donosowo będzie chociaż trochę podobnie?
  • 3205 / 388 / 0
Nie. Donosowo będzie tak samo jak doustnie tylko trochę szybciej wejdzie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.