Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 162 / 1 / 0
Wildzen pisze:
W zeszły pt jakieś prochy na spłuczce w kiblu w klubie, wzięłem i leży.
Jak pewnie wpadne kiedyś do domu najebany to wsypie do ryja albo do nosa %-D
To jeszcze odwaga czy już głupota? :nuts: :scared:
  • 469 / 9 / 0
Jak patrzę na nierozwagę co poniektórych to aż mam ochotę pokarać jakąś ostro wykręcającą podchujówką udającą fetę %-D
  • 4 / / 0
Ja nigdy dragow nie znalazlem :-( tylko 2 razy paczke fajek i 10 zl
  • 2775 / 39 / 0
Im dłużej znam się z RC tym bardziej bałbym się brać coś znalezionego na ulicy. Nawet opisanego (w końcu ktoś może chcieć zrobić niespodziankę szczęśliwemu znalazcy %-D )
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 433 / 1 / 0
Ja nigdy nic nie znalazłem a nawet jakbym znalazł to zrobiłbym pożytek co najwyżej z marii rzuconej mi przez los pod nogi, i to z mieszanymi uczuciami, dobrze rzecze BrightestStar, w dobie RC doprawdy huj wie co może czaić się w worze i jak się za to zabrać a fuki mefa i innych stymulantów nie używam z własnej woli.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 202 / / 0
Ja na mega despie zwykle idę się przejść z rana w ten dzień akurat poszedłem na plac sz.Podstawowej
Tak wiecie sobie porozkminiać jak to było kiedyś
Idę idę i tak sobie myślę ale bym sobie zajarał(skończyłem tę myśl i dokładnie w tym samym momencie słyszę trzask pod butem i wiecie co tam znajduje?)
Paksa dopalaczy z włożoną do niego fifką ;) która niechcący nadepnąłem ... ach ta podstawówka;)
  • 57 / / 0
Ja nic ciekawego nie znalazłam. Tylko raz, w parku całą butelkę syropu tussipect ;/
Analizowało tak
Wiele osób
Co może wyniknąć
Z tego chaosu

kropeczka.
  • 274 / 9 / 0
Właśnie okazało się, że sprzedając książki na allegro, wysłałam komuś 2 kartony 25D-NBOMe ukryte między stronami, więc jak ktoś kupował ostatnio książki to radzę dokładnie przekartkować. W sumie to 'dodatek' był wart więcej niż sama książka.
Cóż, mam nadzieję, że nie wynikną z tego jakieś niespodziewane kłopoty :scared:
  • 656 / 12 / 0
Haha ładowanie kziążki z papieru prosto w wbanie, tak powinnni uczyc w szkole :-p
  • 469 / 9 / 0
Mia Wallace pisze:
Właśnie okazało się, że sprzedając książki na allegro, wysłałam komuś 2 kartony 25D-NBOMe ukryte między stronami, więc jak ktoś kupował ostatnio książki to radzę dokładnie przekartkować. W sumie to 'dodatek' był wart więcej niż sama książka.
Cóż, mam nadzieję, że nie wynikną z tego jakieś niespodziewane kłopoty :scared:
Masz tych książek więcej? :cheesy:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.