Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 1876 / 23 / 0
tylko ze wlasnie mialem na mysli freebase 5-meo-dmt wiec wciaganie calkowicie odpada, Echolot a ty na peaku DPT dopalales DMT ? Serducho nie ma tu nic do gadania raczej nie wykrece sie od takiego polaczenia zacznijmy od tego ze troche sobie ponapieprza a pozniej to i tak juz nie bedzie mnie to obchodzic bo bede po drugiej stronie :-D
A jesli nawet przymujac teoretycznei ze faktycznie 5-meo-dmt doda swoje adrenergiczne dzialanie i dmt to czy w takim przypadku kaptopril nie spisze sie doskonale ?, bo wiadomo beta blockery w tym wypadku odpadaja calkowicie
  • 262 / / 0
No coś w tym jest, że o napieprzającym sercu można zapomnieć nie mniej jednak gdy mocno wali nie jest to takie łatwe i nie potrzebnie zwracamy na to uwage zamiast skupiać się na tripie.
Ja na mniej więcej na peaku 2c-d + 4-aco-dipt dopaliłem dpt + 5-meo-dmt. I powiem Ci, że trudno było wyczuć działanie każdej z osobna substancji. Wszystko się pięknie skomponowało owocując potężnym doświadczeniem. Ale myśle, że te uczucie, zapadania się, unoszenia, przenoszenia w przestrzeni i ogółem te na maksa wykręcone "poczucie" ciała (nie jestem pewny czy czułem swoje ciało czy coś zupełnie innego he he) to głównie sprawka meo-dmt.
Świetna tryptamina, ale wredna, kapryśna i ma swój ni spotykany charakterek ;-)
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1876 / 23 / 0
Zajebałes mnie tym miksem %-D
Jakos nigdy sie jeszcze nie odwazylem miksowac takiej ilosci tryptamin i nie wiem czy dalbym rade :)
A co z tymi inhibitorami ACEI jak myslisz mogly by pomoc? Bo to moze sie okazac swietna alternatywa dla osob ktore zwracaja uwage na takie czynniki jak wypieprzone bicie serca i nie moga skupic sie na tripie.
  • 262 / / 0
Kaptopril czy jak to sie zwie pewnie, że mógłby pomóc. Warto mieć coś takiego bo w końcu żadnej interakcji z tym nie powinno być, a zawsze serduszko odciąży...

Co do miksu to na pewno dałbyś rade;-)
Nie było tak strasznie jak by sie mogło wydawać... Było o wiele gorzej %-D
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / 8 / 0
Zwróciłem uwagę na serce w chwili gdy nie osiągnąłem pożądanych efektów bo jak już w końcu odpaliło tak jak wczoraj to zdążyłem się tylko plackiem położyć na łóżku i zakodować w głowie "postaraj się nie wymiotować". Potem tylko było mi przykro, że przez najlepszą część tripa musiałem co jakiś czas skupić się na żołądku i to właśnie, a nie serducho przeszkadzało w delektowaniu się podróżą.
A zakładam, że nie była to jakaś górna granica i większa dawka dałaby lepsze efekty ale też większe mdłości których być może, nie dałbym rady pokonać. A wtedy to już tylko do programu "Rzygaj z wszechświatem" [;
  • 1876 / 23 / 0
No najwyzej jak juz dostane swoj freebase to sprawdze pierw np 10-15 mg 5-MeO-DMT i 20 mg DMT mysle ze dawki takie beda odpowiednei najwyzej pozniej bede je zwiekszac :)
A pozniej pokombinuje jeszcze z kaptoprilem , interakcji napewno nie bedzie to wlasnie beta blokerami balbym sie zabezpieczac.
  • 729 / 6 / 0
Na mdłości może metoklopramid?
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 262 / / 0
Opak a ja właśnie zaopatrzyłem sie w propanalol i nie było, aż tak źle ;-)
Dawkowanie obrałeś w sam raz na test... Lecz tak ze 20-25mg meo-dmt + 30-40 dmt powinno Cie całkiem zadowolić
  • 1876 / 23 / 0
Myslisz ze do DMT/5-MEO-DMT propranolol sie nada ? Propranolol blokuje adrenaline i noradrenaline a DMT grzebie cos tam z roznymi hormonami m.in tymi od stresu wiec wydawalo mi sie ze to niezbyt rozsadne , niestety nie bedzie mi chyba dane sprawdzic czy propranolol sie tutaj nada idealnie jesli wyniki badan potwierdza ze faktycznie mam astme , dlatego bede musial przerzucic sie na ACEI . Jesli zamierzasz zobaczyc czy faktycznie bb nie wchodza w zadna interakcje to podziel sie swoimi spostrzezeniami , czy moze juz probowales wnioskujac po twoim poscie?
Nawet kiedys ktos na bluelight odradzil mi takie laczenie ale nie powiedzial czemu a mi juz nie chcialo sie wnikać.
  • 262 / / 0
Ja pierwsze słysze, że możliwe sa jakieś interakcje w tym wypadku. Ja czułem się okej, serce też bardzo nie szalało, ale nie znaczy że Tobie nic nie będzie.
Zawsze używałem betablockerów i nigdy nic mi nie było, ale to może być do czasu...
Ale jeśli faktycznie inhibitory ACE są bezpieczniejsze to lepiej ich używać. Nic na siłe ;-)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.