Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
edit
apropo clona to chyba musze odstawic na jakis czas bo od trzech dni sie wydzieram i placze przez sen a rano nawet podojna kawa nie pomaga.pozdro
barczysko pisze: to juz wiem cmu mnie tak skora dziwnie szczypala na plecach i zebrach caky czas mialem takie uczucie jakbym sie za bardzo spalil sloncem
edit
apropo clona to chyba musze odstawic na jakis czas bo od trzech dni sie wydzieram i placze przez sen a rano nawet podojna kawa nie pomaga.pozdro
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ale z drugiej strony partnerka powinna być zadowolona, że tyle czasu ją obracasz.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.