Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 987 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
jakoś nie chce mi się w to wierzyć. 700ml... słoń by moze wytrzymał ale nie człowiek, zobacz co sie dzieje po 5ml zapodanych na pusty żołądek, o 10 nie wspominając.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Po pomyłkowym jednorazowym wypiciu jakiś 30ml, oprócz jakiś 12h wyjętych z kalendarza nie zauważyłem żadnych negatywnych objawów fizycznych. Nie sądzę że niebezpieczeństwo gbl tkwi w wielkości dawek, tylko w tym ze zarówno 4ml może zrobić to samo co 40ml. Granica od dawki rekreacyjnej do takiej która pozbawia przytomności w kilka minut jest bardzo niewielka i często nie do przewidzenia. Niebezpieczeństwo nie wynika z przedawkowania a z tego co się może nam stać gdy nagle urwie się nam film :/
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Exactly. Zresztą przecież z kwasem choćby jest tak samo. Patrz co się dzieje po 1... wyobrażasz sobie jakby to było po 1000 kartonów? %-D a wcale by Cię to nie zabiło ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 987 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
To kto sie zgłasza na ochotnika, stawiam 0,7 %-D
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 4024 / 372 / 951
vart pisze:
Exactly. Zresztą przecież z kwasem choćby jest tak samo. Patrz co się dzieje po 1... wyobrażasz sobie jakby to było po 1000 kartonów? %-D a wcale by Cię to nie zabiło ;]
No nie wiem... nie uśmiecha mi się fraktalna agonia w wyniku zadławienia tekturą, tudzież zatrucia farbą drukarską.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
JA moge sprobowac byc tym ochotnikiem no dajcie moze przysluze sie nauce
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 274 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mia Wallace »
Metkat z 1,5 paczki sudafedu + 3,5 ml gbla = zajebista zajebistość! :heart: Normalnie po 3,5 ml jestem senna i zdarza mi się przysypiać, a tu metkat całkowicie znosi senność i jest naprawdę przyjemnie. Polecam ten miks.

Wypiłam jakieś 200ml GBLa w czasie około 3 - 3,5 tygodnia. Po odstawieniu przez kilka dni problemy z koncentracją + ciągłe zmęczenie i rozdrażnienie, ale ogólnie nie było tak źle. Byłam ciekawa czy mocno ryje organizm, więc zrobiłam kompleksowe badania i wyszło wszystko w normie. Czasem mnie tylko żołądek pobolewa, także dobrze rozcieńczajcie i pijcie na zdrowie ;)
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
vart pisze:
Czyżby to była tylko legenda, że koleś wciągnął kilkadziesiąt mg LSD (myśląc, że to koks) i sobie po prostu pospał przez tydzień? ;p
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
@Mia: witamy nową użytkowniczkę forum i środków psychoaktywnych =] 200ml w ciągu 3 tygodni? Średnio 10ml dziennie. Oj, nieźle ;] ja bym tak nie potrafił.

@Elwis: No było parę takich przypadków, ale ofiary kwasa zawsze wychodziły z tego cało i zdrowo. Możliwe, że występowała krótkotrwała śpiączka, ale to chyba dobrze dla nich ^^ Ja wolałbym się nie znaleźć w krainie tysiąca kwasów xD Z drugiej strony, istnieje chyba pewna granica, powyżej której już nie jest mocniej, bodajże 500ug... Zresztą, to temat do rozmowy w wątku o kwasie :)

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Z czym polecacie miksować giebla ?
Ostatnio się nim trochę bawię, dostałem w prezencie od znajomego ponad 100 ml i mi się spodobał.
Martwi mnie jedynie dość szybki wzrost tolerancji : za pierwszym razem 1 ml mnie ładnie posiekał, a wczoraj 1,2 zrobiło mnie nijak, jak 3 piwka. Ok 30 minut temu wypiłem 1,5 ml (dotychczas najwyższa dawka) i jest już całkiem ładnie, muzyka wchodzi niesamowicie przyjemnie.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
Zablokowany
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.