Leki które biorę(może się przyda ta informacja): Orizon, Setaloft, Lamitrin. (Biorę te leki rano i wieczorem)
Tak, może ci grozić, ale to jest czysta loteria co się stanie.
Masz jakąś sprawę? Napisz na oooizneb@hyperreal.email bądź na czacie
Pytanie do Was Mądre Głowy (a przynajmniej Doświadczone)
Na co dzień biorę wenlafaksyne 225g (2+1+0) na depresję, lek uogólniony i takie tam. Biorę od ponad roku (brałam wiele i różnych od lat, bywały przerwy, teraz akurat to). Ogólnie spoko, pojebane sny.
Od paru dni dostałam pregaba od neurologa na teżyczkę neurologiczną (w chuj migreny od 2 lat i napięcie mięśniowe).
Dopiero próbujemy i zobaczymy.
Do jutra mam 0,5 x 75 (0+0+0,5), a od jutra 75 (0+0+1). Ogólnie lekki ból głowy, poza tym nie czuję zmian. Pierwszy raz biorę pregabe
I za tydzień idę na rave i chciałabym MDMA. Fajnie potańczyć i wiadomo. Mam trochę doświadczenia z różnymi rzeczami, ale teraz się zastanawiam jak zadziała połączenie wszystkiego.
Czy lepiej odpuścić pregabe tej nocy? Raczej chyba powinnam.
Czy MDMA zadziała słabiej?
doradźcie
przeniesiono - łysy
Jakaś szansa na rave żeby się przebiło przez wenle to jakiś psychodelik może np 2C-B, jeśli zadziała w ogóle to będzie osłabione ale nie ma ryzyka ZS. Oczywiście nie polecam, brałem wenle i mówię to z doświadczenia. Na tym leku żadne dragi prawie nie klepią. Zajaraj sobie marihuanę i tyle.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Tysiące pacjentów z problemem terapii bólu
Ograniczenie w receptach na medyczną marihuanę uderzy w osoby z chorobami przewlekłymi.
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Legalna marihuana w Hiszpanii: Pacjenci zaniepokojeni nowymi przepisami
Pacjenci w Hiszpanii obawiają się zmian w prawie dotyczącym medycznej marihuany. Jakie konsekwencje przyniosą nowe przepisy? Przeczytaj więcej.