Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
@ hruser

Widzę że kolega po fachu !<3 Poszły w końcu jakieś konkretne rady z autopsji a nie z teorii za które Ci dziękuje.

poleciłbym ci wyjebki internetowe, jest z tym więcej pierdolenia na początku ale jeśli dobrze poczytasz o ile ci się chce to można tak latami.
Znam typa co przez 10 lat zrobił sobie z tego tzw. "stałe źródło utrzymania", kupił działkę teraz będzie się budować oczywiście wszystko trzeba łyżezką a nie od razu na 30k PLN.
Haha tak się składa że za kratami oglądałem Ciekawy program o nazwie " złodzieje " . Typki okradają ludzi na różne sposoby a potem się im pucuja " Jest Pan w programie Złodzieje !! Na żywo !!, wlasnie Pana/ Panią okradliśmy bo był Pan nie uważny" hahaha w domyśle oni przedstawiają wszystkie te wyjebki i sposoby na jume żeby edukować i przestrzegać społeczeństwo.... Ja jednak chapałem ten program od drugiej strony , wszystkie te "sposoby" mi zostały w baniaku a część nawet spisałem.. Panowie wspaniale mnie do edukowali ale chyba odwrotnie do zamierzenia hahaha ale Ciiii....
Na razie jestem przykładnym obywatelem , musze zwolnic.. Mimo to jeśli wrócę na "Czarną Stronę" to zmienię taktykę ....

"Jak już kraść to miliony nie 4ropaki Jak ruchać to księżniczki a nie dziwki i trollice ". Pozdro Ziomuś !

@dedamu5
Zespół Kuratorskiej Służby Sadowej powinien wiedzieć, kto jest twoim kuratorem. Poza tym, sam powinieneś to wiedzieć, jeżeli jakakolowiek sprawa była z nim związana.
Szczerze dziękuję również Tobie za tą radę! Dzięki temu tak naprawde ogarnąłem co i jak ;) +10
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2024 przez WujekMorda, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 75 / 8 / 0
cut

off-top, post niezgodny z tematem /d5
  • 2 / / 0
07 lipca 2024Verbalhologram pisze:
... bo u nas nie raz było tak że przy spotkaniu w terenie policjant sprawdza przez jakąś krótkofalówkę jaka jest sytuacja osoby kontrolowanej, i nie ma że ja skoczę tylko do domu coś zabrać, przynajmniej takie sytuacje się zdarzały.
Istnieję ktoś taki w Polsce. Odrobina zachęty $$ i w kilka dni urzędowych masz rezultat mainingu. Lepiej uzbroić się w cierpliwość.
Znajdź papugę, przedstaw mu swoje zmartwienia Et voilà. Masz wszystko czarno na białym. Organy aparatu władzy/prawa współpracują ze sobą. Służby mundurowe mają twoje akta. Adwokat też uzyska do nich wgląd. Ja osobiście, bez ściemy zapłaciłem 1000zl kilka lat temu za to by uzbrojony tylko w moje podstawowe dane jak imię\nazwisko, adres, numer dowodu osobistego i czyim synem jesteś. (Specyfika składowania danych osobowych w służbach mundurowych - 👮. Aha przygotuj sobie od razu pełnomocnictwo związane z uzyskaniem informacji wrażliwych. Podpisz je z datą wizyty u papugi. Gdybym bardzo chciał się dowiedzieć czy coś wisi nade mną tak bym to właśnie ugryzł. Pozdrawiam
  • 3245 / 617 / 0
Ja nie mam za co być poszukiwany, więc to tak jakbym kupił cegiełkę na jakąś fundację bez jakiejkolwiek potrzeby, ale jest kilka kancelarii w moim mieście, w tym komornicza z którą już jednak miałem do czynienia.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.

Przełomowe zmiany w holenderskiej polityce narkotykowej. Legalna marihuana tylko w 10 miastach

Holandia, kraj słynący z liberalnego podejścia do marihuany, wprowadza rewolucyjne zmiany w swoim systemie regulacyjnym. Od kwietnia 2025 roku tylko w 10 wybranych miastach holenderskie coffeeshopy będą mogły oferować swoim klientom wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. Ta fundamentalna zmiana stanowi część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji konopi.

Doniósł na „kolegę”, bo wyczuł w szatni marihuanę

Niecodzienne zgłoszenie wpłynęło do policji 2 kwietnia 2025 roku. O godzinie 15:35 funkcjonariusze konstantynowskiej „patrolówki” zostali wezwani do jednej z firm działających na terenie miasta. Powód? Pracownik administracji wyczuł podejrzany zapach marihuany, wydobywający się z jednej z pracowniczych szafek.