Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 44 / 9 / 0
@TymekDymek Po takim opisie działania substancji, zrobiłeś mi na nią jeszcze większego smaka %-D Zależy mi właśnie teraz na takim dyso, który będzie w jakimś stopniu przypomniał DXM. Na dexie super jest takie poznawanie świata na nowo, jak dziecko. Jadłem dwa razy w życiu 2-oxo-PCP i nie byłem zadowolony. Pusta, wręcz kosmicznie odrażająca stymulacja połączona z psychicznym nieogarem i przykrym samopoczuciem fizycznym. Brakuje mi prawdziwej dysocjacji, a do prawdziwej ketaminy dostępu nie mam, dlatego szukam tego "czegoś" w analogach i pochodnych.

Fuzja - D5

@TymekDymek a jak wygląda u Ciebie kwestia ciśnienia po takim mixie załóżmy 2mmc + 2-fdck? Proszę o scalenie
  • 1491 / 526 / 0
Mordo ciśnienie to najmniejszy problem tego miksu. Zresztą ja to zawsze robiłem tak, że wpierdalałem 2-mmc powiedzmy w pięć godzin grama, tak żeby na północ czy chwilę po być już godzinę po ostatniej kresce i dopiero brałem 2-FDCK. Czasami brałem małe ilości podczas brania stima, ale to naprawdę małe. Odpuść taką mieszankę, człowiekowi tak odpierdala, że to głowa mała.
  • 2574 / 535 / 0
2-fdck ma być zbanowane, tak zarządziły skurwysyny z UNODC czyli biura organizacji narodów zjednoczonych w sprawie narkotyków i przestępczości.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.