Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2 / 2 / 0
A czy ktoś będący na Bupropionie może podzielić się info, czy miał jakieś niemiłe przygody związane z przyjmowaniem piguł Extasy, czystej MDMA, mixu MDMA+MDA oraz tabletek Sildenafilu (nie, że wszystko na raz, tylko te substancje oddzielnie z lekiem)?

Lub czy macie jakieś wskazówki czy np. lepiej odstawić bupropion na kilka dni przed ewentualnym przyjęciem tych substancji? Szykują się różnorakie festiwale w tym roku i może nadarzyć się sposobność brania dragów, a wolę dmuchać na zimne i chętnie przyjmę wszelkie info w tym zakresie.
  • 4 / / 0
Bupropioion zażywam codziennie rano 150mg, najlepszy mix jaki odkryłem, to z pregą w dawkach nieco wyższych niż medyczne(300-450mg), tylko ostrzegam że po takim mixie ma się rozszerzone źrenicę i wygląda się jak na haju po stimach, a w głowie trzeźwość, lub prawie trzeźwy.
  • 626 / 121 / 0
Ciekawe jakby się to miało z opipramolem, rano bupro, wieczorem opipramol na zaśnięcie
  • 2394 / 653 / 0
18 lutego 2024AnanasowyAndrzej pisze:
Bupropioion zażywam codziennie rano 150mg, najlepszy mix jaki odkryłem, to z pregą w dawkach nieco wyższych niż medyczne(300-450mg), tylko ostrzegam że po takim mixie ma się rozszerzone źrenicę i wygląda się jak na haju po stimach, a w głowie trzeźwość, lub prawie trzeźwy.
te 300-400 to pregi czy bupropionu?
  • 927 / 288 / 5
18 lutego 2024simer44 pisze:
Ciekawe jakby się to miało z opipramolem, rano bupro, wieczorem opipramol na zaśnięcie
Ja bupropion biorę z opipramolem i sobie chwalę. bupropion wydłuża czas działania i zwiększa stężenie opipramolu.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 2569 / 532 / 0
Miksował ktoś z kratomem i/lub innymi opio?
Uwaga! Użytkownik Vetulani44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
18 lutego 2024WujekMorda pisze:
18 lutego 2024AnanasowyAndrzej pisze:
te 300-400 to pregi czy bupropionu?
Chodziło o pregę
  • 290 / 55 / 0
Czy dobrze kminie, że bupropion + ashwaghanda to dobry mix? Ashwa kontruje rozdrażnienie i uspokaja lęki, a bupropion robi swoje; motywuje do działania i troszkę koncentracji daje. Ashwa na mnie dobrze działała od zawsze, ale muli mnie nieco i w sumie mam wyjebane na wiele ważnych spraw po niej. Stąd taki pomysł połączenia, no plus to, że lekarz zamienił mi z Atomoksetyny na bupropion, w ramach leczenia ADHD, ale też sytuacja rodzinna powoduje stany depresyjne więc może to być strzał w dziesiątkę.

Czy są jakieś przeciwskazania do takiego combo? Dodam, że jeszcze naltrekson biorę, ale to pewnie bez znaczenia.

TP do bupropion - MIX /d5
  • 4285 / 697 / 2117
@DeiRow Bupro i Ashwa to ogólnie dość popularny miks. bupra działa aktywizująco, natomiast ashwa jako adaptogen redukuje stres i lęki, plus mnogość innych rzeczy. Co do naltreksonu (on nie ma tutaj istotnego wpływu na mix, więc luz).

Ewentualnie może być nadmiar sedacji przy Ashwagandzie, więc to bym rozważał. Reszta brzmi sensownie. Kolejnym razem jeżeli już, to kieruj proszę taki post do tematu z mixami. Niekoniecznie poszukuj tematów typu bupra + ashwa, sama bupra w zupełności wystarczy.

TP do bupropion - MIX /d5
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.