Szczescia? XD Wszystko, co osiągnalem zawdzięczam sobie samemu ;)
@tosieniedzieje
Lol. Ośrodek i leczenie uzależnień to jest sam początek, wierzchołek góry lodowej. Od tego zacząłem swoją drogę i teraz jestem w zupełnie innym miejscu. Chodzi mi o to, że przedłużanie tego leczenia czy pobytu w ośrodku do niczego konstruktywnego nie prowadzi. Tam trza opanować materiał i wracać do rzeczywistości, tam konsekwentnie realizować swój plan i wracać do zdrowia. Taka droga działa.
A nie, że mnie z wszystkiego wyleczyli w 28 dni. Kurwa, nigdzie tak nie napisałem XD
Podobno bardzo dobry ośrodek i bardzo blisko mojej miejscowości.
Ktoś by mógł się więcej wypowiedzieć na temat tego ośrodka? Jak atmosfera, terapeuci itp.?
Czekam tylko na diagnozę od magika i w końcu próba uratowania sobie życia i zreperowania psychiki po jebanych alfach i futrowaniu, nie mówiąc o niewinnej trawce która po pewnym czasie zrobiła ze mnie kompletnego idiotę
Jak już się pisać na tak długi okres to muszę wcześniej wiedzieć co i jak, bo nie chcę przerywać leczenia. Drugi ośrodek, który mnie interesuje to Centrum Leczenia Uzależnień „FAMILIA” w Gliwicach, tam terapia trwa już tylko 9 miesięcy.
Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje o ośrodkach specjalizujących się w podwójnej diagnozie.
Mam trochę tych efek i nie mam zamiaru iść tam, gdzie będą mnie cisnąć na społeczności za branie leków, których potrzebuję (nie mówię o benzo, czy buprenorfinie rzecz jasna).
Prosimy o niepisanie na priv wiadomości odnośnie OLU (Ośrodków Leczenia Uzależnień), tylko tutaj. Po to jest ten temat, aby inni też z tych wiadomości mogli skorzystać. - D5
Jeśli tak to prosił bym w skrócie o opisanie jak tam jest m.in jak się traktuje pacjentów jaka jest atmosfera itp.
Z góry dzięki za odpowiedź;))
Terapia trwa 12 miesięcy z możliwością przedłużenia.
Osobiscie ten Monar to był mój 9ty ośrodek i w końcu dzięki niemu udaje mi się utrzymywać abstynencje. Dużo daje wsparcie osrodka oraz fajne podejście terapeutów. Ja bardzo polecam.
30 listopada 2023MrSzczurolap pisze: Za 2-3 tygodnie wpadam do strasznego dworu w Czechowicach-Dziedzicach.
Podobno bardzo dobry ośrodek i bardzo blisko mojej miejscowości.
Ktoś by mógł się więcej wypowiedzieć na temat tego ośrodka? Jak atmosfera, terapeuci itp.?
Czekam tylko na diagnozę od magika i w końcu próba uratowania sobie życia i zreperowania psychiki po jebanych alfach i futrowaniu, nie mówiąc o niewinnej trawce która po pewnym czasie zrobiła ze mnie kompletnego idiotę
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.