Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 761 / 105 / 0
Ja mogę to mieć na ból neuropatyczny od rodzinnego na telefon. Tylko nie chcem wpierdzielac paracetamolu. Wiec ekstrakcji nie da się z tego zrobić ? Bo tak to nawet nie zamawiam póki jest znośnie.
Uwaga! Użytkownik Palkrolik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 11 / 0
To jak w końcu z tą ekstrakcją z dorety bo widzę ze zdania ekspertów są podzielone %-D albo może w celu ograniczenia przyjmowanego paracetamolu mieszać 2-3 tabsy 75 mg tramadolu i 650mg parasyfu z innymi słabymi opio koda (raczej thiocodin bo antidol tez ma paracetamol) albo kratomem.
  • 2535 / 594 / 0
Da się i idzie to dobrze.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1181 / 43
Wydaje mi się że tą twardą otoczkę powinno się usunąć przed skruszeniem tabletek. Poltram combo ma to samo. Tabletki są bardzo podobne.
To ile w końcu tej wody ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 309 / 38 / 0
Da się ale wydaje mi się że dosyć sporo zostaję. Ale jak powtórzy się parę razy proces to w miarę czyste jest tylko też ile wtedy trama się marnuje nie mam pojęcia a i tak zostaje parasyf. Może ktoś ma jakiś zajebisty przepis.
  • 5774 / 1181 / 43
Dałem 10ml na 1 tabletkę Poltramu Combo (75mg na 650mg), zimna woda etc.
Trochę trwał proces kapania, ale końcowy produkt wyszedł przezroczysty jak woda.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 309 / 38 / 0
Spróbuję 1 na 10ml i zobaczymy jak wyjdzie
  • 309 / 38 / 0
30 października 2023london5 pisze:
Trochę trwał proces kapania, ale końcowy produkt wyszedł przezroczysty jak woda.
1 tabsa na 10ml rozpuszcza się dobrzre prawie przejrzysty napój. Jestem trochę najebany ale poczułem trama dobry przepis chodź nwm ile trama spierdala hehe.
  • 309 / 38 / 0
30 października 2023london5 pisze:

Rzeczywiście wychodzi czysty roztwór użyłem 150mg trama 1300 na 30-40ml wody i paracysfu ale wyszło przejrzyste. Nie wiem jak działa na trzeźwo bo się najebałem ale podbiło to chyba git
  • 28 / 2 / 0
Jak się ma odpowiednią wiedzę to da się przerobić
I tak jak ktoś pisał wcześniej, nie rozumiem po co przerabiać skoro np. W kroplach też idzie łatwo dostać..
Dla mnie to bez sensu, męczyć się tyle z tabletami :cojest:
ODPOWIEDZ
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.