Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 482 / 143 / 0
Mi na koncercie gdy było trochę za mocno pomógł powrót pod scenę, więcej bodźców łagodzi tripa i tego 2C-B mnie nauczyło co jest pomocne również przy innych psychodelikach. Jednak nie wiem czy jak się dopiero zaczyna to warto od razu w takim S&S, warto mieć za sobą co najmniej kilka tripów w spokojniejszym otoczeniu zanim się weźmie na tego typu wydarzeniach.
  • 1455 / 592 / 0
@oooizneb festiwal na 1szy raz to zly pomysl , lepiej w domu gdzie nie musisz sie pilnowac wzgledem innych . Wez 25mg , przygotuj playliste , picie , owoce i przekaski , jakies swieczki/lampki na monitorze fraktale i jedziesz .
Outdoor jest zdecydowanie dla doswiadczonych .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / / 0
Czy miażdżąc tabletki z 2cb na proch i przeplukanie ich acetonem pozbawi wypełniacza i zachowa stabilną substancję ?
Chcę wyizolować 2cb z tabletek.
Jakiś inny sposób ?
  • 482 / 143 / 0
Re: 2C-B
Nieprzeczytany post autor: omertse »
Nie wiem, ale obstawiam, że może to zależeć od tego czy siedzi tam 2C-B w postaci HBr czy HCl. jedno z nich się w wodzie rozpuszcza a drugie chyba nie, więc z acetonem też może różnie być. No ale już nie będę się rozpisywać bardziej bo nie znam się na tej kwestii i to tylko moje przypuszczenia.
  • 111 / 19 / 2
Nieprzeczytany post autor: Lolxd »
05 września 2023oberdiler88 pisze:
Czy miażdżąc tabletki z 2cb na proch i przeplukanie ich acetonem pozbawi wypełniacza i zachowa stabilną substancję ?
Jakiś inny sposób ?
No tak jak wyżej jest napisane. Zalezy w jakies postaci jest 2cb. Najczęściej ogólnie lata 2cb hbr, hcl raczej jest rzadkość chociaż tez sie zdarza. Jeżeli się nie myle to hbr dobrze rozpuszcza się w wodzie. Natomiast hcl rozpuszcza sie gorzej od hbr ale nie jestem wstanie powiedzieć o ile gorzej. Na reddicie ktoś pisał, ze hcl ma nienajgorsza rozpuszczalność i rozpuścił 40 mg w 1 ml. Jedynie 2cb freebase ma bardzo kiepską rozpuszczalność ale nie ma szans, że je masz więc ja bym raczej nie ryzykował na twoim miejscu.

Fuzja - D5

Polecam bardzo mix 2cb + pregabalina + hexedron (albo jakikolwiek stim który działa jako NDRI) + zióło + opcjonalnie trochę DXM bo zmniejsza tolerke na większość tych substancji

Zaczynamy od DXM (30-50 mg) aby zbić troche tolerke na inne substancje i żeby mocniej pierdolneły, powinno sie go wziaść 30-60 min przed resztą. Następnie bierzemy 300 mg pregi i bombkę 2cb 25 mg. Zanim prega i 2cb pierdolną można zacząć sniffowac hexedron. I jak wszystko sie załaduje to dalej sniffy +zioło wedle uznania. Dorzutki wszystkiego działa dosyc dobrze. Mix jest dojebany bo substancje sie idealnie komponują i uzupełniają, działają synergicznie w moim odczuciu. I jeszcze libido na tym mixie jest popierdolone, na żadnej inne substancji albo mixach takiego nie miałem. W moich odczuciach nawet
dużo większe niż jak paliłem piko + GBL. Tylko polecam sie zaopatrzyć w jakiś sildenfil, 100 mg działa jak powinno. Dlatego warto wziaść z kimś. Muzyka jest
naprawdę niesamowita, każda substanjca na swój sposób poprawia odbiór, euforia jest też ogromna
Ostatnio zmieniony 06 września 2023 przez Lolxd, łącznie zmieniany 1 raz.
%-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D %-D
  • 356 / 49 / 0
Nieprzeczytany post autor: D4RKJOY »
05 września 2023oberdiler88 pisze:
Jakiś inny sposób ?
Nie lepiej od razu kupić sprawdzony proszek z DN?.. Po co te zabawy z gownianymi tabletkami. Wpisz 2cb pouder. Mało tego jest ale jest.
Cogito ergo sum
  • 52 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: KavonPL »
Czy był ktoś w posiadaniu żółtych pix pikachu o deklarowanej wartości 20mg?

Zwykle bywa tak że w rzeczywistości substancji w pixie jest mniej.

Czy zażycie doustne tych rzekomych 20mg będzie bliżej MDMA czy kwasu? Tzn wiem że samo 2C-B ma działanie pośrednie, jednak w niskich dawkach 15mg> wiem że jest bardziej jak MDMA.

Co jeślibym zażył donosowo? (znam ból hcl i jest do zniesienia) chodzi o to czego miałbym sie spodziewać po 20mg donosowo, ludzie mówią że wtedy jest działanie 2 razy mocniejsze więc też bardziej opłacalne...
  • 927 / 288 / 5
@KavonPL jak dla mnie im większa dawka tym bliżej kwasu, ale nawet 20mg bliżej kwasu niż MDMA (jak dla mnie), byłem w posiadaniu takowych pix. Ja bym na twoim miejscu rozkruszył ową tabletkę i podał podpoliczkowo lub podjęzykowo, w ten sposób uzyskujesz tak samo większą biodostępność (dwukrotnie) jak donosowo a jest pewniej, bezpiecznej i lepiej.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 26 / 2 / 0
Hej, przychodzę do was z pytaniem, jak to jest z tolerancją na 2cb? Czy trzeba odczekać podobnie jak przy kwasie min. 2 tyg, czy jeśli zarzucę, tydzień później to normalnie klepnie. 2 pytanie czy wpływa to jakoś na tolerke na MDMA? Czy zmniejszyć dawki przy nexus flipie, czy zarzucać takie, jak bym walił solo substancję. Pozdrawiam.
  • 507 / 194 / 1
Mechanizm działania inny,co za tym idzie tolerancje z mka sie nie krzyżują i można częściej walić, chociaż jak za często to magia zniknie.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.