Dział poświęcony przede wszystkim chorobom i nadzwyczajnym skutkom kombinacji tychże z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
ODPOWIEDZ
  • 58 / 4 / 0
@IGotHigh909 dokładnie zapomniałeś jeszcze dodać alkoholu i w sumie każdej substancji która jakoś wpływa podnosi? ciśnienie.
Nie pamiętam żeby przy opioidach tak było ale raczej nie.
  • 3180 / 604 / 0
Mi czasami gra gwizd w uchu, jednym albo drugim, co ciekawe jak już się zacznie to po chwili wycisza się płynnie jak pokrętłem głośności.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
siemanko od ok roku czerwca 2023, doświadczam szumów.. zaprzestałem drugów itp. odciąłem się od "towarzystwa".Po roku jednak wróciła nie rozstrzygnięta partyjka z grzybami i skusiłem się. Do rzeczy, piszczenie nasila się po psychodelikach po niczym innym. Ktoś doświadczył podobnie?
  • 457 / 100 / 0
Nie
  • 111 / 35 / 0
Mi się nasilają na kacu po alko.
Szumy uszne w 90% wynikają z nerwicy.
Ale po sajko, to pierwszy raz słyszę.
Uwaga! Użytkownik Wariat99 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 551 / 2
Po grzybach występuje czasem omam słuchowy w postaci pisku.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4088 / 666 / 2117
W 90% szumy uszne spowodowane są zbyt wysokim ciśnieniem. Odczuć je możecie jeszcze częściej, jak na dworze takie panuje, a wy się dobijacie rzeczami, które jeszcze to ciśnienie wypierdalają w kosmos. Co do @Wariat99 koncepcja z nerwicą również jest tutaj prawidłowa.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia

Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.

Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!

Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.

Marihuana rekreacyjna na Florydzie pozostanie nielegalna, w referendum zabrakło 3%

Marihuana rekreacyjna na Florydzie nadal będzie nielegalna pomimo, że za jej legalizacją dla osób powyżej 21 roku życia opowiedziało się 57% głosujących. Referendum odbyło się w ramach wyborów prezydenckich. Co ciekawe za liberalizacją prawa konopnego głosował będący Republikaninem Donald Trump, który udział w wyborach brał właśnie na Florydzie. Jest to o tyle ciekawe, że gubernator stanu Ron DeSantisa i przywódcy Republikanów z Florydy byli przeciwni zmianom i wydali na kampanie przeciwko legalizacji zioła wiele milionów dolarów. „Legalna marihuana to jedynie zyski dla korporacji i smród marihuany na ulicach.” – twierdzi DeSantis.