Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
bingczilling
  • / / 0
no dobra napisałęm tego maila, długo się czeka na odpowiedź? bo jak na razie od kilku dni brak odpowiedzi
  • 6180 / 436 / 12
3 dni średnio. 15 lat tu pomagam, więc siłą rzeczy mam ostatnio więcej zajęć kolidujących z forum.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 15 / 7 / 0
Proszę o zmianę loginu na neoport
  • 6180 / 436 / 12
@neoport: Załatwione.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 0 / / 0
Proszę o aktywację użytkownika basicuser.
nieAnonim
  • / / 0
Bry.
Mam DOKLADNIE taki sam problem, jak Lotnik.
No, może z tą różnicą, że dawno się u Was (a może Nas..?) nie logowałem.
Jestem Szpongler. To naprawde ja!
A przy próbie wrzucenia tu wpisu miałem komunikat: "Nazwa użytkownika jest już używana"
WTF?
Bardzo proszę o pomoc. Konto założyłem jakieś 17 lat temu, jestem do niego bardzo przywiązany :)
Mail: niepotrzebne

Scalono — CATCHaFALL

Następny problem: nie da sie wysłac maila na podane konto.
Dostaję odpowiedź, że sie nie powiodło, bo zły adres (in english)
Podaję info o swoim koncie:
Login: "szpongler" lub "Szpongler"
Mail: niepotrzebne
Pomóżcie!

@surveilled
  • 4925 / 859 / 0
@surveilled Witaj, mam problem z hyperreal na moim wi-fi w telefonie(andoid). Nie mam pojęcia co się stało, wszystkie strony działają tylko hyperreal nie działa, wyświetlany jest błąd "dns probe finished nxdomain". Strona jest wpisana dokladnie, znalazłem filmiki w necie jak naprawic ten problem ale to nie pomogło. Masz jakiś pomysł co mogę zrobić?

Nie wiedziałem gdzie ten post dodać, więc dodaje tutaj. Nie jest to problem z kontem tylko z działaniem hyperreala na wi-fi w androidzie. Teraz gdy korzystam z sieci komórkowej na tym samym telefonie to hyperreal działa. Nie mam pojęcia co ja zrobiłem że nie działa :/

Resetowałem również router, też nie pomogło.

Widzę również że na kompie(Windows 10) również nie działa. Problem leży po mojej stronie czy to jednak wy macie jakieś problemy?
  • 1649 / 1032 / 7
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 9410 / 1845 / 2
Od wczoraj też miałem problem, żeby wejść na forum.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
DamnTheseActivations
  • / / 0
Brak linku do aktywacji po zmianie mailu
Nieprzeczytany post autor: DamnTheseActivations »
Prosiłbym o aktywowanie konta dramenbejs bądź ręczne wysłanie linku do aktywacji.
Zmieniłem maila i nie dochodzą wam te linki aktywacyjne.. próbowałem założyć konto na polskiego maila i tak samo, brak linku aktywacyjnego..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.