Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
bingczilling
  • / / 0
no dobra napisałęm tego maila, długo się czeka na odpowiedź? bo jak na razie od kilku dni brak odpowiedzi
  • 6165 / 434 / 12
3 dni średnio. 15 lat tu pomagam, więc siłą rzeczy mam ostatnio więcej zajęć kolidujących z forum.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 15 / 7 / 0
Proszę o zmianę loginu na neoport
  • 6165 / 434 / 12
@neoport: Załatwione.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 0 / / 0
Proszę o aktywację użytkownika basicuser.
nieAnonim
  • / / 0
Bry.
Mam DOKLADNIE taki sam problem, jak Lotnik.
No, może z tą różnicą, że dawno się u Was (a może Nas..?) nie logowałem.
Jestem Szpongler. To naprawde ja!
A przy próbie wrzucenia tu wpisu miałem komunikat: "Nazwa użytkownika jest już używana"
WTF?
Bardzo proszę o pomoc. Konto założyłem jakieś 17 lat temu, jestem do niego bardzo przywiązany :)
Mail: niepotrzebne

Scalono — CATCHaFALL

Następny problem: nie da sie wysłac maila na podane konto.
Dostaję odpowiedź, że sie nie powiodło, bo zły adres (in english)
Podaję info o swoim koncie:
Login: "szpongler" lub "Szpongler"
Mail: niepotrzebne
Pomóżcie!

@surveilled
  • 4894 / 853 / 0
@surveilled Witaj, mam problem z hyperreal na moim wi-fi w telefonie(andoid). Nie mam pojęcia co się stało, wszystkie strony działają tylko hyperreal nie działa, wyświetlany jest błąd "dns probe finished nxdomain". Strona jest wpisana dokladnie, znalazłem filmiki w necie jak naprawic ten problem ale to nie pomogło. Masz jakiś pomysł co mogę zrobić?

Nie wiedziałem gdzie ten post dodać, więc dodaje tutaj. Nie jest to problem z kontem tylko z działaniem hyperreala na wi-fi w androidzie. Teraz gdy korzystam z sieci komórkowej na tym samym telefonie to hyperreal działa. Nie mam pojęcia co ja zrobiłem że nie działa :/

Resetowałem również router, też nie pomogło.

Widzę również że na kompie(Windows 10) również nie działa. Problem leży po mojej stronie czy to jednak wy macie jakieś problemy?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1633 / 1031 / 7
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 9372 / 1823 / 2
Od wczoraj też miałem problem, żeby wejść na forum.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
DamnTheseActivations
  • / / 0
Brak linku do aktywacji po zmianie mailu
Nieprzeczytany post autor: DamnTheseActivations »
Prosiłbym o aktywowanie konta dramenbejs bądź ręczne wysłanie linku do aktywacji.
Zmieniłem maila i nie dochodzą wam te linki aktywacyjne.. próbowałem założyć konto na polskiego maila i tak samo, brak linku aktywacyjnego..
ODPOWIEDZ
Newsy
Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.