Pozdrawiam z rodzinką
27 stycznia 2023dzimi1213 pisze: Witam, mam pytanko. Brałem juz rózne SSRI i nic nie pomagało wiec psychiatra przepisał mi Dulsevie w dawce 30mg. Przyjmuje to dopiero trzeci dzien i skutki uboczne bardzo mi uprzykrzają funkcjonowanie. Bóle głowy, nudnosci, brak apetytu, nadmierna senność oraz czuje taki wewnętrzny niepokój. Czy można jakos załagodzic te objawy zeby jakos przetrwac te piewsze 2 tygodnie az lek sie rozkreci? Mam do dyspozycji rolki i lorafren. I drugie pytanko czy mogłbym sobie zapalic marihuany np w weekend czy lepiej poczekac albo w ogole nie palic? marihuana ma jakis wpływ przy braniu SNRI?
Scalono — CATCHaFALL
@pauleta1987
Zalezy jak długo jesteś na 60mg , ale jesli to nie pomaga wystarczajaco to 90mg nie zrobi wiekszej różnicy. Aktywizacja i dzialanie przeciwlekowe to dwa przeciwstawne bieguny , ciezko jest to polaczyc droga kompromisu , choć sa pewne mixy i wyjątki dlatego ze dany lek zazwyczaj albo seeduje albo aktywizuje.
Fuzja - D5
Witam lekarz zdecydował ze podniesie mi dawkę dulo z 60 na 90 to ma poprawic aktywizację I zejść z amisulpiryd.
Fuzja x2 - D5
Trochę się boję podnosić dulo na 90 jeśli to nic nie da?
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani
Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP
Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.