Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 37 / 2 / 0
A mefowanie dzien wczesniej może zmienic tripa?(1 szczur 4 mmc) Albo Avio 3sztuki?
Na slabszego albo powodować bad trip? Brać bede kartona o 11-12 kolejnego dnia
  • 151 / 67 / 0
Nie tylko może ale na 100% zmieni, na tripa wpływa nawet to czy poprzedniej nocy się wyspałeś, więc ubytki dopaminy po waleniu twardego tematu tym bardziej.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 5 / 6
orientuje się ktoś jakimi substancjami najczęściej obecnie zastępowane jest LSD na blotterach?
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 3437 / 715 / 9
Sądzę, że obecnie rc lizergamidy. Era nbomów minęła.

Może będzie powrót do klasyki. Prawo zostrzyli. Nawet lizardlabsów zawinęli.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 3141 / 875 / 5
RC lizergamidy wychodzą drożej niż LSD-25. Nbomby poszły w zapomnienie, to samo DO-x.

@wonszgrzybojad
Arkusze może kupić każdy. To nie tak że jest jeden producent blotterów z danym nadrukiem. GG był przez długi czas oryginalny, chociaż i jego podróbki latają. Wszystkie ganeshe, anonymousy, sunshine etc. mają różne dawkowanie.
Nie ma tolerki krzyżowej z MDMA/ketonami z kwasem ale wypłukanie z serotoniny osłabia fazę.
Szczękościsk po kwasie normalna rzecz według mnie, stymuluje bydlak konkretnie na wyższych dawkach.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 2 / / 0
Hej!
Planuje jutro zarzucić kwasa 2x220ug(zakładam, że w kartonie jest pewnie mniej ale kto to wie) i stąd moje pytanie czy warto sobie zrobić podkład z alprazolamu chociażby 0,25 czy 0,5mg dla spokojnej głowy czy całkowicie zniweluje to efekt działania LSD? Nie do końca wiem czy benzodiazepiny całkowicie niwelują działanie psychodelików czy tylko mentalnie spłycają doświadczenie a wizualne efekty są dalej obecne? Ogółem moje doświadczenie z kwasem to 3 tripy z czego jeden 220ug + tłok na peaku co spowodowało zlewaniem sie ze ścianami i sikanie w 4 strony świata, ale nie czułem sie przytłoczony ale też nie chcę czuć się jak na wojnie w Wietnamie jak zaczną fajerwerkami strzelać xD. Co myślicie?
  • 1 / / 0
Siema, wie ktoś czy między LSD a buchem występuje tolerancja krzyżowa?
  • 4894 / 853 / 0
Nie występuje.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / 10 / 0
czemu kwas nie dziala 220ug mysle ze to wyjeba, w nocy jadlem MDMA ale spalem i dobrze sie czuje czekam od 19 dalej nie dziala tylko lekko lepsze samopoczucie mialem
  • 513 / 109 / 7
@psotka123 może wyjeba a może nie po MDMA poziom serotoniny gwałtownie wzrasta a później drastycznie spada przez co na 2 dzień psychodeliki czy cokolwiek działającego na serotoninę może mieć marny efekt
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.