Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 113 / 6 / 0
Jak odmierzacie ilość helu do walnięcia? Wagą? Czy jakoś inaczej? Będę miał hel pierwszy raz od kilku lat, a że cały czas lece na majce, to troche nie wiem jak i ile tego walnąć żeby nie przesadzić
  • 3455 / 555 / 2
Tak ja dawki dzielę wagą. Pukam dokładnie 25mg czystego helu z pierwszej ręki na strzała.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
Ja biorę ćwiare, dzielę na 4 i wale, zazwyczaj cwiartka to 170-200 , w ciągu waliłem zawsze połowę cwiary na raz a z uplywem czasu do maxymalnie 1 pestki na strzała, i wtedy często było za dobrze i nalokson musiał być w uzyciu. Jesli chodzi o rozrzut jakosci to jest loteria, raz ćwiara zaleczy gila a raz zawiezie na cmentarz. Nawet z jednego i tego samego źródła czasami jest kosa a czasami szczyny araba. Taka rosyjska ruletka. Wypadałoby robić próby uczuleniowe nowego sortu, ale kto ma na to czas..
  • 1290 / 364 / 0
co tam wraki, dalej litania?
  • 113 / 6 / 0
Czy jest sens dorzucać 4 razy? Przez to że mam wrażenie że dałem za mało, to dorzucałem co kilka minut parę razy, ale nie wiem czy jest sens, żeby nie marnotrawić za bardzo

I jeszcze pytanie - jak długo może siedzieć gotowy roztwór helu, tak żeby nic się z nim nie działo?
  • 3455 / 555 / 2
Każdy kolejny strzał będzie słabszy nie ma sensu dorzucać odpocząć parę tygodni i wrzucić konkretną dawkę.

Ile chcesz byleby miał chłodno np. lodówka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 6 / 0
jutro rano walne najwyzej, do rana poza lodówką chyba wytrzyma w temperaturze pokojowej, co ? to i tak jest albo hel, albo majka - skoro mam chwilowo troche helu, to chce spróbować to walnąć tak, żeby poczuć chociaż tyle co przy walnięciu majki, tylko nie mam za bardzo jak odmierzać na ten moment. Przynajmniej wiem, że jutro mogę trochę więcej walnąć niż dzisiaj
  • 3455 / 555 / 2
Pierd*l kable wal w kinola.
  • 600 / 68 / 0
10 listopada 2022Uzumaki pisze:
jutro rano walne najwyzej, do rana poza lodówką chyba wytrzyma w temperaturze pokojowej, co ? to i tak jest albo hel, albo majka - skoro mam chwilowo troche helu, to chce spróbować to walnąć tak, żeby poczuć chociaż tyle co przy walnięciu majki, tylko nie mam za bardzo jak odmierzać na ten moment. Przynajmniej wiem, że jutro mogę trochę więcej walnąć niż dzisiaj
Nie bardzo jest jak odpowiedziec Tobie. heroina z ulicy to niestety loteria. Odrobine latwiej byloby Ci pomoc (sic!), wiedzac ile tej morfiny bierzesz.

Moje pytanie jest nastepujace, poszukuje dobrego oraz w miare prostego (bez calego labolatorium), sposoby na oczyszczenie ulicznego browna.
Powiedzmy ze mam wieksza ilosc, ktora chcialbym mozliwie jak najbardziej oczyscic, na ile sie oczywiscie.
Mam kilka "przepisow", jednak chcialbym cos pewnego i potwierdzonego empirycznie.
  • 3455 / 555 / 2
Z tym zagadnieniem powinieneś zwrócić się do użytkownika Heroin cośtam ten wiesz który co wrzucał tematy wytwarzanie morfiny itp
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.