Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / 1 / 0
Kiedy miałem 15lat wpadłem na pomysł wzięcia benzydaminy nie był to mój pierwszy raz a 3. walnąłem 2 wiadra i zabrałem się extrakcję extraktowałem 6 saszetek po extrakcji wróciłem do domu i około 20 zjadłem ją pierwsze chaluny nic specjalnego widziałem kota i parę innych żeczy poszedłem do kuchni coś zjeść matula siedziała w kuchni i łapy zaczeły mi się całe trząść usiadłem w kuchni obok matki i zaczełem jeść matka odrazu zobaczyła że jestem w chuj naćpany zobaczyłem tego samego kota na stole i zaczełem go głaskać matka mówi że jadę z nią do szpitala albo dzwoni po karetkę powiedziałem że nie jadę zadzwoniła na pogotowie ale powiedzieli jej że ma mnie sama zawieść więc kazała mi iść spać poszedłem umyć się i woda kiedy udeżała o brodzik miała dzwięk jakby była z metalu poszedłem spać pod łóżkiem zobaczyłem ul os i przypaliłem go zapalniczką i usłyszałem jak cały rój leci na mnie o 23 wybiegłem z pokoju i z całej siły zajebałem dzwiami i zaczełem się drzeć że osy mam w pokoju matka zadzwoniła po karetkę po chwili przyjechali z policją i mnie zabrali do szpitala w karetce było dość spokojnie potem w szpitalu mi odjebało że to więźienie i zaczełem spierdalać jednak mnie złapali dali mi kroplówkę i do jakiegoś psychologa zabrali ja tam widziałem jak lekarka korka sobie podbija mówie do matki że ona poszła zajarać skuna no i potem wjebali mnie na toxykologie przez całą noc nie spałem rano przychodzi lekaż wcześniej zrobili mi testy narkotykowe wyszło LSD zioło opioidy i pare innych żeczy i ten lekaż mówi do mnie co ojarałeś się zioła? ja mu odpowiadam posiadanie czy palenie jest nielegalne on odpowiedział że będzie miał z kim porozmawiać o prawie i poszedł obok mnie leżał jakiś gość który usłyszał rozmowę też przedawkował jakiś mix mówił że ćpa od 2004 roku dał mi numer żeby się umówić na jaranie ja wstałem z łurzka do kibla i zobaczyłem że cały oddział pacjętów był uśpiony wkręciłem sobie że oni ich wszystkich pozabijali i znowy chciałem spierdolic i zasuneli mnie w pokuju chciałem spierdolić przez okno było to chyba 7 piętro jednak okna były zabezpieczone obok mnie leżał jakiś gość po gróbym melanżu pielengniarki cisneły bekę i mówiły zmień cewnik temu misiowi około 20 mnie wypuścili w wracałem do domu jednak dalej miałem przebłyski

najbardziej szkoda mi matki nigdy więcej
  • 2534 / 596 / 0
Pobyt w szpitalu po 6 saszetkach to musi być ciekawe doświadczenie!
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3571 / 581 / 1
Robactwo proszę państwa.
najgorsze jest robactwo i zniekształcenia słuchowe.
Chyba tylko dwa albo trzy razy próbowałem tego gówna
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 425 / 50 / 0
Stojacy na drugim koncu pokoju Pudzian w stroju dziewczyny z the ring trzymający w ręku siekierę (nie ogladajcie horrorow na tripie bo was kurwa zmiecie z planszy, jeszcze przez miesiac po tripie slyszalem efekty dzwiekowe z horrorow w realu a sny byly pojebane w chuj) po mixie z DXM natomiast utrata kontroli nad własnym ciałem, tak jakby każdy atom był niezależną jednostką i żeby cokolwiek zrobić trzeba się bardzo skupić, do tego zaburzenia perspektywy, jestem normalnego wzrostu, leżąc wydawało mi się że mam jakieś 5 metrów a stojąc że 0,5 metra xd
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
Przypomniało mi się,że kiedyś dawno temu widziałem na suficie wielkiego penisa.Był dziwnie złowrogi,emanował taką ordynarnością,bezpruderyjnością.Kutas zagłady! %-D
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.