ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
Zalecane są 3 miesiące przerwy, minimum 2 miesiące. Jak będziesz jadł czesciej to po prostu MDMA straci na mocy a Ty popsujesz sobie głowę i będziesz miał depresję lub inną nerwice.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Wziąłem wczoraj rano 1 tabletkę Dulsevia 30 mg czyli SNRI, wcześniej ponad rok nie brałem antydepresantów. Było to głupie, bo zapomniałem, że mam jeszcze sporo grzybków i MDMA, które chciałbym skończyć zanim wrócę to anydepresantów. Wobec tego pytanie, czy jak skończę na tej 1 tabletce to w weekend mogę wziąć któryś z tych smakołyków bez ryzyka syndromu serotoninowego czy innego gówna, zadziała w ogóle? Wcześniej jak brałem ssri to MDMA praktycznie w ogóle nie działało.
Uwaga! Użytkownik szywar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
Tak jedna tabletka to niewiele możesz w weekend zaszaleć. Po jednej tabletce nic nie ma snri musiałbyś brać dwa trzy tygodnie bo tyle czasu się rozkręcają.

A ja mam takie pytanie bo mam przy sobie dwie tabletki jedną MDMA a drugą ekstazy. Powiedźcie mi czy tabletka z ekstazą to to samo co tabletka z MDMA?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / 116 / 0
Chuj wie co jest w tych tabletkach, może być MDMA, może coś innego, ale ogólnie jestem prawie pewien, że mając stwierdzoną schizofrenię nie powinieneś jeść takich rzeczy.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 556 / 2
No ja mam 150 gramów amfetaminy, 50tkę palenia, no i te dwie piguły i tego nie tykam, bo wiem, że mi może odbić. Czasami tylko małego szczura ściągam, zabezpieczony obstawą lekami przeciwpsychotycznymi.

No właśnie przyjaciel mi dał te dwie pigułki i powiedział że ta to jest MDMA a ta to jest ekstazi. I tu jestem w kropce bo przecież tabletka ekstazi to jest też chyba tabletka zawierająca MDMA kurczę jestem w kropce. Chodzi o to, że ethcathione (ethcat) crystal czyli ethkat kryształ działa tak jak ekstazi. Sam już nie wiem co siedzi w tej tabletce ekstazi. Niby też MDMA ale przyjaciel wprowadził mnie w błąd bo powiedział wyraźnie: "-tu masz tabletkę z MDMA, a tu masz tabletkę ekstazi" huj wie co jest w tej ekstazi.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / 116 / 0
Nie mówię, że tak jest, być może jest inaczej, jednak istnieje możliwość, że twój przyjaciel jest debilem.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1455 / 592 / 0
@Mefistofeles1945 extasy to bodajze mix MDMA + amfa
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 4326 / 700 / 2117
@CieplaPoduszka ecstasy to inaczej 3,4-Metylenodioksymetamfetamina (MDMA) i nigdy nie słyszałem, aby były tabletki dzielone na MDMA i osobno ecstasy, bo przecież to wszystko nazywa się jednym produktem.

@Mefistofeles1945 on Ci to na trzeźwo dawał? Tu masz tabletkę z MDMA, a tu masz ecstasy, no ale tabletka ekstazy to właśnie metylenodioksymetamfetamina, czyli owy skrót, o którym gadamy wyżej.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3455 / 556 / 2
Tak dawał mi to na trzeźwo bo to diler on nie bierze. Wypróbowałem te tabletkę ecstasy i było nieźle brała mnie chcica na sex musiałem sobie ulżyć. Prócz zwykłej bani jak po MDMA straszną ochotę na sex miałem.
  • 4326 / 700 / 2117
Przy najbliższej okazji zawsze możesz zapytać, co miał dokładnie na myśli, dzieląc to takimi słowami.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.