Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 605 / 89 / 0
Kurwa, gdyby nie liczne strony, które obserwuję i z którymi pragnę być na bieżąco (artyści, labele, kolektywy, wydarzenia), już dawno pożegnałabym się z fejsem :/

Ma ktoś jakiś pomysł, jak to zastąpić?
Jednak często brakuje alternatyw, aby dowiedzieć się o czymś poza fejsem, np. o jakimś wydarzeniu artystycznym.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 9304 / 1809 / 2
Już o tym kiedyś rozmawialiśmy.
Tu nie chodzi o to, żeby ich zastępować a korzystać w sposób odpowiedzialny i nie napędzać tej maszynki.
Warto też pamiętać, że w momencie publikacji na fb Wasze zdjęcia już Wasze nie są 😅

Ja lata temu stworzyłem forum. Z tym co mnie interesuje. Obecnie nie mam już czasu na takie inicjatywy ale jest to prostsze niż się wydaje.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1 / / 0
Najlepsze co da się zrobic to tylko odciąć się od tego wszystkiego, ale drugie chiny są nieuniknione. Można jedynie zgłębić wiedzę o profilowaniu i podstawianiu treści oraz tego jakie dane o nas zbierają. Jak się już to wszystko bliżej pozna to zacznie się patrzeć na to wszystko inaczej.
  • 61 / 1 / 0
polecam co jakiś czas szukać na fejsie rzeczy z dupy które nas tak naprawdę nie ciekawią nie wiem może poszukać jakiś grup wędkarskich, wpisać coś całkiem z dupy do kogoś losowego jakby z interesem, chaotycznie trochę się zachować
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.