Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 83 / 5 / 0
mianseryna bardzo dobry lek to był chyba pierwszy lek który u mnie fajnie zaskoczył a co do mirty ciekawy jestem jak by na Mnie zadziałało 45
Uwaga! Użytkownik pomarloko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1643 / 263 / 0
45 mg powinno dawać kopa w dzień, ja tak miałem ale krótko, to jest lek adrenergiczny w końcu.
  • 390 / 95 / 2
Czy któreś z was mirtazapinowicze mikrodozowało mirte w celu inicjacji i podtrzymania snu oraz minimalizacji senności za dnia? Na reddit komuś pomaga dawka 1,5 mg. Wziąłbym nawet jeszcze mniej, ale chyba kiedyś zażywałem takie okruszki tabletki i nawet najmniejsze dawki trzymały mnie od momentu wybudzenia aż do wieczora. Ta perspektywa walki z sennością w dzień powstrzymuje mnie przed podjęciem kolejnej próby, mimo że sam zamówiłem sobie mirte z powodu chronicznej bezsenności i senności w ciągu dnia.
!מרנא תא
  • 963 / 176 / 0
Mam takie pytanie czy jest możliwość zażycia 7,5mg mirtazapiny w w celu nasennym po nocce na 3cmc
  • 22 / 5 / 0
@tajemniczy25 tak
  • 16 / 1 / 0
Jak dla mnie to wspaniały lek. Czasami wystarcza mi 15mg, innym razem muszę wziąć 30. Jestem z niego bardzo zadowolony. Np trittico w ogóle na mnie nie działało.
  • 963 / 176 / 0
Dobry lek gdyby nie te zatrzymanie wody czy co mu tam.Na wenli plus mirta nie tyłem wgl a SSRI+mira normalnie puchne w oczach mimo że jem jak jadłem
  • 1643 / 263 / 0
U mnie mirta niestety wywala lęki, solo i nawet w połączeniu z wenlafaksyną 225 + 45 mg. Początek był bardzo obiecujący ale potem wjechał jebany lęk i zmęczenie ciągłe choć na początku te 45 mg dodawało energii.
  • 190 / 33 / 0
30mg mirtazepiny nasennie można dorzucić do sertraliny i pregabaliny branych na codzień?
  • 963 / 176 / 0
@Zniszczony34 jak najbardziej można.Na początku licz się z zamuleniem które mija po 1-2 tygodniach.
ODPOWIEDZ
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.