Dlugo bierzesz i jakie dawki? Dostales od lekarza tak??
Ja biore z lurazydonem fluo ale nie chce lurazydonu i chce wrocic na abilify ale nie wiem czy z fluo go mozna laczyc?
z drugiej strony sie wejsc w taki wir nauki też brzmi zajebiscie. Ogl łeb mam ale leniwy przez depresje jestem w chj
także dobry lek, ale trzeba trafić w dawke i ma też na tyle subtelne działanie, że w moim przypadku za pierwszymi podejściami nie umiałem go zauważyć i docenić
jak rzucałem branie to za każdym razem w końcu przychodził depresyjny stan i teraz już wiem, że po prostu trzeba brać w swojej osobistej działającej dawce
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Psychodeliki mogą wspomagać onkologiczną psychoterapię i leczenie alkoholizmu
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Przyczepa pełna marihuany. Polska para próbowała dorobić do emerytury
4 mln zł – tyle były warte narkotyki, które ukryła w przyczepie kempingowej para emerytów. Przemytnicy przywieźli używki z Hiszpanii, a po drodze udawali, że zwiedzają europejskie miasta, żeby zmylić służby.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.