Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / 1 / 0
Ostatnio interesowałem się dużo ekstrakcją DMT z roślin bo chemie w sumie ogarniam, ale czytając różne fora nie mogę dojść do konkretnej konkluzji i może ktoś jest mi w stanie pomóc. Czy acacia confusa i jej kora są legalne w Polszy? Jeżeli tak to dlaczego tak ciężko znaleźć źródła tego w internecie a jak już jakieś są to tylko takie shady. Czy
potencjalne zamawianie przez granicę wzbudza dużo podejrzeń? Byłoby miło, gdyby ktoś wreszcie rozwiał moje wątpliwości bo ciężko uzyskać jednoznaczną odpowiedź. <3
  • 49 / 8 / 0
ACRB jest legalne w Polsce, ale ciężko to zamówić do Europy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.