Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
Zablokowany
  • 1533 / 196 / 0
Temat e recept jest tak śliski , że jak ktoś ma dojście to wątpie aby się nim podzielił , :)
  • 38 / 1 / 0
Ehh :/ najgorsze że mnie by nawet xan 0,5 mysle ratowal bo tolerancja żadna, bo nie czuje zeby benzo mnie uzaleznialo - w sensie mialem juz w lapach wieksze ilosci i spokojnie potrafilem je sobie sam dawkowac. Na prywatnego mnie nie stać, a NFZ to w moim mieście gowno i nie ważne co mówisz i jaka masz historię za sobą. Jebane życie ^^
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 1174 / 222 / 23
@TenTypSniff
Po prostu jeszcze nie potrafisz grać w tą gierkę.

Dasz radę zostać benzowrakiem, wierzymy w Ciebie. Musisz tylko uprzeć się i szkolić w wyciąganiu recept. Nim się obejrzysz będziesz miał pierwszy zawód w oczach matki i pierwszą odsiadkę w areszcie po urwanym filmie.

Z porad powiem jeszcze, że młodym nie wypisują tak łatwo. Do tego możesz wykluczające możliwość przepisania benzo objawy dawać. Dodatkowo może wyczuwają, żeś potencjał na ćpuna.
  • 183 / 17 / 0
te-le porady kropka e u
Ktoś korzystał?
  • 407 / 40 / 0
Co mozna latwo dostac z potencjalem rekreacyjnym oprocz benzo? jest szansa na baklo albo tramal bez dokumentacji zadnej?
  • 1174 / 222 / 23
@kacpergx
Zdecydowanie baclo/pregaba i zolpidem (pierwsze razy)
Oczywiście, że jest szansa, szukaj e-konsultacji, ja okłamywałem w formularzu, że to kontynuacja i nawet nie sprawdzali.
  • 586 / 81 / 0
wlasciwie przy dobrzej bajerze idzie wyjac tramal od lekarza nocnej teleporadzie? ze zgubione dokumenty z leczenia bolow kregoslupa i wymyslic jakies tam objawy wiadomoo.
Jestem dość trudny.
  • 120 / 28 / 0
Ja na luzie przez e recepty wyciągam tramadol np. 2 opakowania 37,5mg 90 tabletetek.
Trzeba dobrze szukać i nawinąć dobry powód przyjmowania leków.
Ja wybrałem sobie schorzenia kręgosłupa.
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 11 / 3 / 0
Na baklofen 25 mg wystawiają chętnie? Ostatnio nie miałam problemu z uzyskaniem recki na 3 opakowania ale na 10mg, na 25 zamierzam spróbować na 2 opakowania
  • 648 / 63 / 0
Fddzis wydarłem 15 plastra duro 75 i 360 tab mst
Zablokowany
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.