skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Z tego co czytałem to mniejsze dawki są bardziej nasenne niż większe, nie wiem zmniejszyć do 15mg ? Dodam tylko że dziś w nieprzespanej nocy nie byłem jakoś pobudzony itp.
Przyda się każde info, z góry dzięki.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
No kurde, a pierwsze 7 dni zajebiście mi się spało.
Jeszcze będę próbował bo mam takie przemyślenie że DHC wpływało właśnie na te dziwne działanie miansy, bo po opio mi osobiście ciężko zasnąć. Dziś już DHC nie mam także biorę 30mg i najwyżej jeszcze dodam później (jakbym nie zasnął) ketrel 100mg.
A tak poza tym to wstaje mi się bardzo dobrze, nie mam takiego lęku porannego jak od dłuższego czasu miałem, i w czasie dnia jestem (mam wrażenie) wyciszony itp. Chyba działanie antydepresyjne u mnie coś coś tam działa na plus. Z tego właśnie się cieszę bo próbowałem sporo antydepresantów, a ten typowo nasenny to byłby cud jak będzie mnie usypiał (bez opio pod wieczór) i dodatkowo uspokajał w ciągu dnia. Jak narazie najlepszy antydepresant jaki stosowałem.
5-HT2A 1.6–55
5-HT2B 1.6–20
5-HT2C 0.63–6.5
Biorę aktualnie 60 mg, niestety przy takich dawkach nie jestem w stanie praktycznie spać, docelowo ma być 90-120 mg, przeskoczyłem z brania dawki 60 mg na noc na dzień, po 2 godzinach mocna senność po kolejnej godzinie mija, a na sen biorę amitryptylinę 50 mg i 10 mg relanium i dalej mam problem z snem, poczekam jakiś czas jeszcze może ten problem z snem się poprawi, a jak nie to dam sobie spokój.
brał ktoś dawki z rzędu 60-90-120 mg jakieś opinie ?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.