Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 781 / 45 / 0
Mnie osobiście w ciągu dnia nie usypia 100mg. Sniffowałem na test i kichawe to rozpierdala ale wjazd jest jakby szybszy.
  • 390 / 95 / 2
Witam Państwa. Czy po b. niskiej dawce typowo nasennie, np. jak kolega wyżej napisał 1/4 z 25 mg, kwety występują jakieś przykre skutki uboczne, w szczególności SUCHOŚĆ W MORDZIE (to w końcu antagonista H1:/) lub senność/nieogar w ciągu dnia?
!מרנא תא
  • 68 / 4 / 0
tak, po dłuższym stosowaniu bezsenność z odbicia na miesiąc.
  • 390 / 95 / 2
Dzięki. To mnie w tej chwili nie przeszkadza. Za to przeszkadza bardzo wysuszona morda i jeśli kwetiapina w b. niskiej dawce wywołuje na tym polu taki sam skutek jak trazodon, to nie chcę.
!מרנא תא
  • 1928 / 188 / 0
Właśnie, większość ludzi skarży się na uciążliwą suchość w ustach, a u mnie to nie występuje. Do tego palę paczkę/dwie papierosów dziennie i suchości w buzi nie odczuwam. Jakieś turbo nawilżanie mam chyba %-D
Take DXM and Be Happy
  • 505 / 91 / 0
Ja Mam sucho w ustach, zwłaszcza w nocy to najbardziej jest odczuwalne. Zawsze mam w nocy pod ręka wodę i daje radę.
Podług innych leków tego typu, te uboki są dla mnie do zaakceptowania.
Guma do żucia pomaga w dzień
  • 390 / 95 / 2
Niedobrze, wysuszone śluzówki to otwarta brama do wszelkich infekcji.
!מרנא תא
  • 34 / / 0
panowie kwetaplex xr ile moge maksymalnie tego wziac i po jakim czasie powinno mnie ululac ? wczoraj 300 wzialem i nic musialem olanzapine dolozyc .
JA SIKAM NA KURWY
BO LUBIĘ BEZCZEŚCIĆ.
  • 35 / 5 / 0
@Baza96 mam dosłownie taką samą sytuację dzisiaj, nie wiem, chyba popsuci jesteśmy...
  • 34 / / 0
13 maja 2021Popeos pisze:
@Baza96 mam dosłownie taką samą sytuację dzisiaj, nie wiem, chyba popsuci jesteśmy...
eh szkoda daj znac jak cie jakas dawka uspi tego szajsu jak narazie to tylko przymulony jestem w dzien wracam narazie do olanzapiny ;c do nastepnej wizyty psycho
JA SIKAM NA KURWY
BO LUBIĘ BEZCZEŚCIĆ.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.