Wieczorna dawka 100mg to duża jak ma działać nasennie. Spróbuj od połowy tabletki na początek i zobacz jak zadziała.
Mnie usypialo 12.5 mg na początek teraz oscyluje w granicach 50mg Max
Rano kwety nie biorę bo zamula strasznie
Zależy czego oczekujesz
Z doświadczenia wiem że nie jest ważne ile naraz weźmiesz tylko regularność brania, dopasowanie do naszego organizmu.
Ładowanie po kilka leków mija się z celem. Przez lata lekarze tak próbowali mnie leczyć bym na koniec został na samej kwecie w niskiej dawce.
Wystarczy dobrać odpowiednie metro i brać go regularnie.
Ważne jest również zrezygnować z innych używek .
Przy 2 lekach szansę na uboki są dużo wyższe, możesz się czuć gorzej a nie lepiej.
Chyba że chcesz się zwarzywić od neuroli
Jakby ktos mi wytłumaczył będę wdzięczny
Brana na wieczór w dawkach 1/4 lub 1/2 z 25mg pomaga przymknac oczy i cieszyć sie snem
Ciekawe tez ze sniff ma w sobie cos takiego innego jakby ciepelko ale nie wiem jak to nazwac. Jest to oczywiście głupi sposób przyjęcia jak i cała koncepcja wciągania neuroleptyków jednak robie to na własną odpowiedzialność znając juz te forme przyjmowania. Stanowczo odradzam takie zabawy.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.