Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Wczoraj na posiadówce u znajomych zapodałem 4 kreski kryształu łącznie około 300-350mg nie jestem dokładnie w stanie powiedzieć czy to mmc czy cmc trójka czy czwórka ale było ładnie euforyczne i prawdopodobnie przeważała serotonina. I pytanie czy nie ma jakiś większych przeciwwskazań żebym jutro przyjął 2cb donosowo to będzie mój pierwszy raz z ta substancja. I chciałbym zaznaczyć ze ketony spożywane średnio raz na 3 tygodnie w małych ilościach tolerancji brak.
  • 1455 / 598 / 0
@Orbitron poczekaj pare dni bo na zjezdzie nie ma sensu brac psychodelikow . Proponuje tez przyjecie oralne .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 2876 / 267 / 0
ja polecam jednak bardziej 2C-B donosowo, jak miałem w pudrze i maluśkie kreseczki już klepały, to były piękne czasy. oralnie też jest kozak, jednak ten puder donosowo wspominam najlepiej
co do tego czy poklepie to imo tak i bez tej przerwy, korzystaj z majówki :D
  • 382 / 55 / 0
Czy 2cb w pudrze idzie z czymś rozpuścić i wypic? Jakoś przeraża mnie wizja wciągania czegokolwiek :)
Cogito ergo sum
  • 3275 / 933 / 5
Nic nie stoi na przeszkodzie. Możesz także pr zapodać.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 1 / / 0
w kielonie tez spoko, przynajmniej raz tak próbowałem z batmankiem
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you..✔✔
  • 382 / 55 / 0
1. Jest gdzieś jakieś FAQ jak zapodać sobie z tyłu? Na 100% czytałem bodaj nawet w tym wątku ale od nowa wertować 150 stron... Bardziej się ku temu chyba skłaniam bo jakoś 40 min chęci na wymioty to nie jest to co lubię 😁
Jak rozcieńczyć, ile i w czym i ile tej strzykawki włożyć... Czy może tylko końcówkę..

2. Miał ktoś doświadczenie z nasa rocket pink? Na druglabs i podobnych nic nie znalazłem, a właśnie takie sobie kupiłem.
Cogito ergo sum
  • 3275 / 933 / 5
topic-t21563-1380.html#p3495809
To te. Miałem jakiś czas temu problem z zapodaniem w ten sposób właśnie tabsy 2C-B - zatkała się pompka. Polecam dobrze wymieszać i przed aplikacją solidnie wstrząsnąć.
  • 382 / 55 / 0
Okej postaram zastosować się do rad. Strzykawki już kupione. Pytanie dodatkowe.... Czy to boli? Wciąganie na bank boli ale czy drugą stroną też? Pieczenie czy coś w tym stylu?
Cogito ergo sum
  • 3275 / 933 / 5
Nic. Srać się chce za to konkretnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.