Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3216 / 394 / 0
Już jesteś po najgorszym. Samo uczucie zimna u mnie utrzymywało się jakieś 7-10 dni. Pomagały na to gorące kąpiele i picie dużej ilości ciepłych płynów (zupa, herbata, kakao).
  • 703 / 135 / 0
28 lutego 2021Blu pisze:
Już jesteś po najgorszym. Samo uczucie zimna u mnie utrzymywało się jakieś 7-10 dni. Pomagały na to gorące kąpiele i picie dużej ilości ciepłych płynów (zupa, herbata, kakao).
Dzięki za pocieszenie jestem na 6 dniu, ale nadal zimno i tez w nocy dopada bezsenność pomimo leków nasennych które tu dostaje śpię po max 4h i modlę się ze max 2-3 dni i to ustąpi wszyscy nie włączono mi żadnej substytucji nawet Tramalu, ale cold turkey chyba puszcza szybciej niż substytucja, po metadonie 6tyg dochodziłem do siebie wiec podziękuje już za metadon :zły:
  • 703 / 135 / 0
28 lutego 2021Blu pisze:
I jeszcze jedno, co do tych posiłków typu zupa, czuje ze jakby mi cieplej ale organizm pozbywa się od razu tego co zje w postaci biegunki, co zjem idzie w klozet...
  • 32 / 2 / 0
Tak czytam posty niektórych którzy piszą że potrafią grzać sportowo a skręty to nic takiego to mi się wydaje że ja to chyba inne narkotyki brałem. Moje skręty były takie że ściany gryzłem, a żeby zdobyć narkotyki wtedy zprzedał bym własną duszę. Taka smutna jest prawda.
  • 1100 / 273 / 0
@xantiago a jak się miewa ta laska, której chciałeś zrobić na złość wpierdalając się w kodeinę :D
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
Kurwa jakoś tak się stało że doszłam do momentu w którym dostaje skręta po jednym razie przyszło szybciej niż myślałam
  • 703 / 135 / 0
28 lutego 20213ldritch pisze:
@xantiago a jak się miewa ta laska, której chciałeś zrobić na złość wpierdalając się w kodeinę :D
Zrobić na złość? Nie wiem o czym mówisz, powiedziałbym, ze nie uporałem się z rozstaniem przez borderline, ale ok. Chyba ma się dobrze

Co do skrętu jestem na 8 dniu jest o 20% lepiej ale nadal w pizdu zimno tyle, ze powoli ustaje biegunka i zaczynam więcej jedzenia zaoszczędzac bo nie zwracam w postaci biegunki, będę tu zdawał relacje na bieżąco, może kogoś ciekawić na moim przykładzie ile i jakie objawy po jak długim ciągu występowały się chociaż ktoś pocieszy.

EDIT: jednak sraka nadal jest właśnie sprawdziłem
  • 32 / 2 / 0
@xantiago

Piszesz że sraka i zimno, a mnie interesuje jak sypiasz, ile godzin na dobę udaje Ci się przespać. Pytam gdyż ja na głowach ze spaniem to miałem straszny problem, jak spałem 3-4 godziny to był sukces.

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
  • 32 / 2 / 0
07 kwietnia 2009jacok pisze:
Mam pytanie zupełnie teoretyczne - jak często gęsto trzeba grzać, żeby dorobić się skręta? Czy nie napierdalanie w ciągach będzie gwarancją sukcesu?

Czy jest niebezpieczeństwo, że nawet jak się grzeje tylko w weekendy (chodzi mi o częstotliwość), to po pewnym czasie obudzę się rano w poniedziałek na skręcie? Albo w systemie 2 dni h, 4 dni przerwy? 3 na 4? 3 na 3? ...

Krótko mówiąc - na jak wiele sobie można pozwolić, aby to wciąż była zabawa, a nie kwestia "przetrwania"? (uzależnienie psychiczne pomijajmy)
Był taki czas w moim życiu że brałem co 5-6 dni i myślałem że skręt mi nie grozi, i powiem Ci że po pewnym czasie miałem tak że jak na przykład przywaliłem w poniedziałek to miałem 2 dni spokoju a potem pojawiało się kiepskie samopoczucie. Dlatego myślę że ma też znaczenie systematyczność grzania. Jak się raz było wjebanym to skręt pojawi się po 3 -4 dniach brania. Nie znam nikogo kto by na dłuższą metę grzał na sportowo, jeżeli po jakimś czasie się nie opamiętasz i nie odstawisz narkotyków całkiem, to kwestją czasu jest kiedy się wjebiesz na dobre, myślę że wiem co mówię bo doświadczenie mam więcej niż spore.
  • 703 / 135 / 0
10 dzień o wiele wiele lepiej jakby uczucie tego, ze zbliża się koniec skręta czyli można powiedzieć ze 10-11 dni cold turkey w moim przypadku
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.