Ps raz mozliwe ze w dopalaczu maczanki mialem odrobine tak to w zyciu raczej nie bralem. Chwala Bogu niech beda dzieki.
Heroina ( Brown Sugar ) FAQ
Moderator: Opioidy
Ps raz mozliwe ze w dopalaczu maczanki mialem odrobine tak to w zyciu raczej nie bralem. Chwala Bogu niech beda dzieki.
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
Serdeczne wypierdalaj Panu.
18 lutego 2021KarmiKlasik pisze: Może i jestem pierdolnięty, ale przynajmniej uśmiechnięty!
Medyczna marihuana – co lekarz POZ powinien o niej wiedzieć
O właściwościach medycznej marihuany, możliwościach terapeutycznych jej zastosowania oraz odpowiedzialności lekarza z lek. med. Albertem Jeznachem z Instytutu Diagnostyki i Leczenia Bólu w Warszawie rozmawia Agnieszka Fedorczyk.Konopie podbijają crowdfunding. Rekordowa emisja CanPoland
Kampania crowdfundingowa CanPoland zakończyła się w błyskawicznym tempie. Zbiórka trwała zaledwie 11 minut, co jest kolejnym rekordem ustanowionym przez spółkę związaną z konopiami.05 września 2020KarmiKlasik pisze: W sensie, chcę sobie trochę poćpać. A nie wyjebać kalosze przy pierwszym strzale, nie udawaj głupio mądrego.Wiem o co ci chodzi ale wyglądało to dość absurdalnie w wątku o helu xD
Kiedys lubilem palic niestety teraz smak mnie odtraca.
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Na czacie siedzi 2094 uczestników Wejdź na czata