Kurde, takie perly kiedys byly, zbanowali je, a teraz nawet w takim dn nie znajdziesz. No taki mxe, wspomnienie jotwuhy, ulki nie ulki. Nir chce mi się wierzyć, ze żaden cudak nie zrobilby syntezy na sell.
Sam nie ogladam dn, nie wiem czy sie pojawiają podobne pozycje i czy sa legitne.
"Rutyna to rzecz zgubna "
W darknetach nie ma nic, w wielu sklepach RC (tych na zaproszenie i tych bez) też na próżno szukać. Czasem śmignęły mi w ofercie jakiś sklepów, ale te śmierdziały scamem na kilometr.
Rzeczywiście jedyną możliwością może być customowa synteza, problem jest taki, że nie wiem czy w Chinach też te klasyczne kanna nie są zbanowane, nie chce mi się teraz szukać. Do tego dochodzi kwestia ilości, bo wiadomo, że nikt nie będzie bawił się w syntezę grama, a więcej i tak nie potrzebowałbym
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
I rozwiewając wątpliwości nie ma ŻADNYCH szans na dostanie tego, tylko synteza.
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
Swoją drogą sprzedawali go w zajebistych metalowych pudełeczkach. Strasznie mi się podobały.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
04 kwietnia 2020UltraViolence pisze:
Swoją drogą sprzedawali go w zajebistych metalowych pudełeczkach. Strasznie mi się podobały.
Ale mój kumpel po dwóch buchach poleciał jak kłoda na twarz, żeby tego było mało, to... na schody ... w naszym liceum. Paliłem z nim wtedy, trzeci ziomek speniał i zwiał, a ja siedziałem z nim czekając na karetkę i pytając jak ma na imię i gdzie był na wakacjach, żeby nie odpłynął, zanim przyjedzie pogotowie.
Bardzo przykra sytuacja, na szczęście ja nigdy takiej akcji nie miałem, chociaż nie raz przeciąłem z AM i miałem potężną dysforię i rzyganko.
Anyway Smoke też w moim sercu pozostanie ;)
21 maja 2020Mordarg pisze: Ten Spice w 3 opcjach , pamiętam że najmocniejsze było diamnod z mitycznego sklepu dopalacze . pl Byo owszem zajebiste, Fajnie pachniało dawało zajebistą bombą która w jakims stopniu nawet dośc dużym imitowała oryginalną MJ no i ofc działało to wgl mocniej. Pamiętam ekipą żęsmy się zrzucili i u mojej babki na wolnej chacie z wazonu paliliśmy xD Ale wszystkie mieszanki jakie wyszły potem , nawet za czasów otwarych stanjonarnych sklepów, Zdarzay się jakies mózgoptrzepy ale ni jak to się nie miało do MJ oraz pierwszego spicea - napewno ni warte swojej ceny.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję
Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.